Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Уважаеми колеги, това е първата моя авторска песен, на която съм направил клип ! Това е социален рап с поп припев и рок баладичен финал ! Желая ви приятно слушане и гледане ! Ще ви бъда признателен, ако споделите мнението си за текста, музиката, посланията или клипа ! БЛАГОДАРЯ ВИ !!!

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Сегае моментът да го кажа - не съм чувал песен, представяща реалността по-добре, по-натуралистично, по-точно, изобличаваща всичко случващо се с различните хора. Клипът е перфектен, пасва на песента като ключ в ключалка! Ти самият си направил нещо, което заслужава всички да изслушат. Даже мен това парче ме кара да се замисля за някои неща и - да ти кажа откровено - ме подсеща какво ми липсва в моето текстописане. Ще се постарая да го направя така, че да не ти крада идеята, а просто да я споделя.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Еееее, благодаря ти, е на това му викам позитивна оценка !!! Почувствах се доста поласкан, много ти благодаря !!! Целта на тази песен, както и на клипа е да въздействат, най-вече с посланията и визията !!! Текстта на песента целенасочено акцентира върху нашия свят, обладан от  трите водещи доминанти - пари, власт, секс !!! Дисекцията на света, на неговото състояние в момента е тъжно нещо !!! Егоизма, лицемерието и продажността са навсякъде !!! Много от хората, вече не са хора, а същества готови на висши мерзости и гадости в името на господаря на този свят : парите !!! Клипа не е много професионален, заради факта, че е направен изцяло без пари, с приятели и познати, ако бяха налети пари в него - визията, посланията, внушенията, и всички акценти щяха да бъдат много по-въздействащи, истински и впечатляващи !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Подготви се да ти пускам лични съобщения по този повод. Светът има нужда от подобна песен, особено в България.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Веднага споделям мнение :), много добре се е получило! Въздейства :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Много благодаря за позитивната оценка "Мис Слънчице" !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Изгледах го на един дъх, даже пак повторих за да се вгледам и вслушам в детайлите по внимателно.

Страхотен текст и аранжимент, всичко е поднесено с вкус.

Монтажа на клипа много ми хареса.

Големи адмирации, Иване.

 

;)  Марио B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By solist
   Предпочитам стари кучета, да сме си на един акъл (дето се казва) но и млади са добре дошли (независимо, че практиката показва, за бариери в това отношение). Моите умения: пеене и ритъм китара. Композирам и пиша и текстове на български. Хубаво би било, желаещите да не са ангажирани в други формации - старомоден съм в това отношение. Раздвояването - да свириш и пееш в 3 или 5 групи-, според мен не носи щастие. Приятелство, постепенност и свирене за кеф. Ей това бих желал.Стилово няма ограничения. Може би - без траш и подобни. Рок. хардрок, прогресив рок, балади и подобни. Мелодична музика- казано с една дума. Зависи от вкусовете на тези, които ще се хванем да музицираме заедно.
  • By vihro
   Софийска поп-рок група търси клавир и бас. Полът на въпросните е без значение, но хора работили с банди, пеещи и сценични, около 30-те, ще са с предимство.
   За контакт само и единствено на посочения телефон: 0988 74 34 64
   Вихрен
  • By MISS_SUNSHINE
   Здравейте, Форумци! Човек и добре да живее, идва момент в който се налага да пусне обява " Търси се барабанист"!

    
   Оказа се, че барабаниста ни заминава в чужбина и се налага спешно да открием нов човек! Имаме планирани концерти за Май месец, което прави издирването още по-належащо!
   Ние сме група BENDIDA, свирим авторска музика в жанр, който определяме като Симфоник Фентъзи метъл! Търсим екстремно свирещ барабанист с опит в по-тежките стилове, владеещ неравноделни ритми, бързи каси и тн... , но на първо място Готин (!!!) Човек (!!!) Отговорен ( !!!) и Сериозен(!!!!!!)
   Накратко за нас, ние сме банда на 10 години, имаме зад гърба си един албум, три сингъла, много участия в концерти и фестивали. Свирим с професионални музиканти, гост музиканти, хор и тн. От бъдещия ни барабанист се изисква да проявява отговорно отношение и да присъства на репетиции (обикновено два пъти седмично) концерти , фестивали и други такива, не на последно място да има Групарски Дух!!!
   PS: Алкохолните, наркотичните и други такива пристрастия, се считат за голям минус!
   Можете да чуете наши записи в официалния канал на Bendida в Youtube  https://www.youtube.com/channel/UCOmYlLLo1_1NnGl8kPbrerg
   Фейсбук групата ни: https://www.facebook.com/BendidaOfficial
   уебсайта ни: https://bendida.net/
   Можете да се свържете с нас като оставите съобщение тук или във фейсбук групата ни, а също така на телефон: 0885 46 24 93 - Кремена Николова!
    
    
    
  • By solist
   Търсим басист за съвместно записване на авторска музика по интернет. Никакви ограничения няма нито за възраст нито някакви специални изисвания и подобни.Изключителния фактор, който ни води е удоволствието от правенето на музика. Пари няма в тази работа - всеки музикант е наясно за какво говоря. Сега конкретно за проекта: Например - пращаме  запис на колегата басист - и ако му допада стила и съответното парче - да  си записва партиите върху предоставяния файл но на отделна писта, да се чуват само бас - партиите. После смесването го прави колегата - китарист, който е и композитор и водещ , а и двигателя и сърцето и душата на проекта, освен това бих го определил като великолепен-виртуозен-метъл китарист. Успява да вдъхнови тези, които работят с него - а това е много, много важно - защото не се усеща умората при репетирането на съответните партии. При желание от колеги - Стоян ще ви изпрати завършени, готови записани песни, които е направил до момента с различни вокалисти за да получите точната представа за неговата работа като цяло. Неговия стил бих го определил като вдъхновен от Бляк Сабат. А пък моето пеене е по-лирично, за мен е авантюра метъла- не съм пял никога досега в този стил, ама Стоян ми даде шанс да опитам.
   Нямаме средства за професионално студио, живеем в различни градове и си записваме собствените партии с помощта на компютрите си. Дали колегата бас-китарист ще има собствена техника или някой приятел ще го запише - това е негов избор. За нас е важно да получим записаните партии на баса. Проекта няма някакви фиксирани срокове - записваме без да бързаме и в момент на вдъхновение.
  • By Lucifer
   Здравейте, аз съм фронтменът на новосформираната classic rock – grunge група Fallen и си търсим барабанист. За момента сме в състав аз – китара и вокал и басист-беквокал. Ако ви се свири не само за забавление, но и искате да се развивате, пишете ми!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.