Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Уважаеми колеги, това е първата моя авторска песен, на която съм направил клип ! Това е социален рап с поп припев и рок баладичен финал ! Желая ви приятно слушане и гледане ! Ще ви бъда признателен, ако споделите мнението си за текста, музиката, посланията или клипа ! БЛАГОДАРЯ ВИ !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сегае моментът да го кажа - не съм чувал песен, представяща реалността по-добре, по-натуралистично, по-точно, изобличаваща всичко случващо се с различните хора. Клипът е перфектен, пасва на песента като ключ в ключалка! Ти самият си направил нещо, което заслужава всички да изслушат. Даже мен това парче ме кара да се замисля за някои неща и - да ти кажа откровено - ме подсеща какво ми липсва в моето текстописане. Ще се постарая да го направя така, че да не ти крада идеята, а просто да я споделя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Еееее, благодаря ти, е на това му викам позитивна оценка !!! Почувствах се доста поласкан, много ти благодаря !!! Целта на тази песен, както и на клипа е да въздействат, най-вече с посланията и визията !!! Текстта на песента целенасочено акцентира върху нашия свят, обладан от  трите водещи доминанти - пари, власт, секс !!! Дисекцията на света, на неговото състояние в момента е тъжно нещо !!! Егоизма, лицемерието и продажността са навсякъде !!! Много от хората, вече не са хора, а същества готови на висши мерзости и гадости в името на господаря на този свят : парите !!! Клипа не е много професионален, заради факта, че е направен изцяло без пари, с приятели и познати, ако бяха налети пари в него - визията, посланията, внушенията, и всички акценти щяха да бъдат много по-въздействащи, истински и впечатляващи !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Изгледах го на един дъх, даже пак повторих за да се вгледам и вслушам в детайлите по внимателно.

Страхотен текст и аранжимент, всичко е поднесено с вкус.

Монтажа на клипа много ми хареса.

Големи адмирации, Иване.

 

;)  Марио B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.