Jump to content
Българският форум за музиканти

Нова тема


Recommended Posts

Ми, нека тогава тука ние, които не знаеме теорията на музиката (както вече бяхме наречени "примитивни" от един /бивш/ член :headbang: ), та нека тука си задаваме въпросите свързани с теория на музиката. Примерно.

 

Fenix: тия термини "голяма секунда, малка секунда, тетрахорд, септахорд и такива...."

 

:hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:unsure: Утре ще ти пиша - сега съм прекалено болна и устала... :headbang: И ще сменя името на темата :lol:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

предлагам ви следния вариант.ще се постарая да ви напиша ТМЕ от смия първи урок и да задавате въпроси за това което не ви е ясно:headbang:тогава мисля че много неща ще ви се изяснят.ще помоля модераторите за съдействие.все пак сме в този форум да си помагаме , а не да се обиждаме.аз лично нямам намерение да обиждам никого.не искам да се изтъквам с това,че уча музика,напротив,бих искал да помогна на всеки,който се нуждае,така че от утре почвам лека-полека да пиша и да обяснявам.възнамерявам темите да се казват ТМЕ-урок 1,2,3 и така до 12 за да е по-лесно и прегледно и ако някой има въпроси да пише в съответния урок.мисля че идеята е яка.ако модовете а и вие сте съгласни просто пишете :unsure: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз викам да не е дословно като в книжките,малко е тъпня така.А и всеки може да си ги намери,ако не - давам моите.По-добре да отделим на първо време най-основните неща - интервали,акорди(ако не ви стига темата,дето вече се изявяват няколко форумци),ладове,строеве и т.н. и т.н.'Щото е много интересно как са били измислени имената на нотите,но не знам дали има идиот(освен мен),на когото хем да му е интересна темата,хем да не я знае вече прословутата историйка :headbang: .Та така.Казвайте - ще систематизираме с другаря Topsun едни статийки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А може ли да ви отговарям, на вас "примитивите"?

Е че разбира се. Затова е темата! :lol:

 

 

Аз викам да не е дословно като в книжките,малко е тъпня така.А и всеки може да си ги намери,ако не - давам моите.По-добре да отделим на първо време най-основните неща - интервали,акорди(ако не ви стига темата,дето вече се изявяват няколко форумци),ладове,строеве и т.н. и т.н.'Щото е много интересно как са били измислени имената на нотите,но не знам дали има идиот(освен мен),на когото хем да му е интересна темата,хем да не я знае вече прословутата историйка  .Та така.Казвайте - ще систематизираме с другаря Topsun едни статийки.

 

Аве аз нямах предвид да изнасяте уроци, по теория на музиката.... В смисъл, че попитах за две-три неща. Ясно ми е че повечето са навързани де, ама...

Да ви кажа, това наистина би било полезно, щото на мене на български би ми било много по-ясно, но все пак това си е бая занимавка.... :think:

Вий решете дали ви се занимава...

Айде :headbang: и :unsure:

Редактирано от Fenix
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.