Jump to content
Българският форум за музиканти

Най-добрите места за участия в София


MEXEXE

Recommended Posts

Здравейте колеги, отварям тази тема, за да си помогнем взаимно и да поразменим информация за местата, където може и е удоволствие да се свири на живо. В края на миналата година Мехехе направихме концерт в Плейграунд в Парадайс и останахме много доволни от озвучаването и мястото. Сигурен съм, че в столицата има поне още няколко такива места, които е добре да се знаят особено в началото на 2014, когато всички групи правят планове за участията си през годината. За нас перфектното място е с вместимост от над 200 човека, да има собствено и добро озвучаване и по възможност да няма претенции към входа, а само към консумацията. Мисля, че това би била една полезна тема за всички. Да пообменим информация къде е хубаво и кои места трябва да избягваме. За много години и успехи през 2014 на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много яка тема!!!В басчат имаше "How was your last gig?" или нещо от сорта.Мисля че не е лошо всеки който дава коментар да пише за стила си защото не всички места са подходящи за грайнд например.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Серенгети! Мисля, че темата би била полезна за много групи и изпълнители. Например ние в Мехехе свирим общо взето всичко, което може да се изсвири на акустична китара - от класика през световни хитове и евъргрийни та до акустични версии на някои рок парчета. В този смисъл Плейграунд в Парадайс беше наистина много добро място за нас. Мястото е ново и чисто, местата за публиката са супер удобни, има сцена и супер осветление и даже мултимедиен екран зад групата, които прави много яко шоу по време на изпълненията. Озвучаването и оборудването е наистина най-доброто което сме ползвали досега. Мисля, че с оборудването което имат там биха могли да правят концерти на абсолютно всякакъв стил групи. Общо взето за това говорим. Така че чакам идеи и за други подобни местенца.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се притеснявайте да споделяте, колеги! Сигурен съм че много от вас имат какво да кажат. Пък било то и да се оплачат от място където се имали проблеми. Мисля, че темата е важна за всички точно в началото на годината, когато се правят плановете за участия. Така че бъдете по-активни. Споделянето на информация е полезно за всички ;-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

В Суингинг хол-а е страхптно,за мен е едно от любимите места за свирене.За тези ,които не са ходили там,има две зали като във втората има стена,която предава на живо какво се случва на сцената от другата зала,както и също малка сцена,примерно за акустично изпълнение,от двама,максимум трима души.Атмосферата е много ларж,без  да се набляга на конкретен стил-от всичко по малко,но мисля че не е подходяща сцена за тежката част от метъла.По-скоро всичко ...до хард рок и може би с привкус на хеви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.