Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Здравейте и Честита Нова Година!

 

Това е нашето първо парче, което спретнахме в домашни условия. Има си доста трески за дялане, но всяко мнение, препоръка и критика от вас са добре дошли и ще ни бъдат от полза! Надявам се да ви хареса. Стоп моушън видеото също стана интересно, спрямо ресурсите :) 

 

http://www.shure-call-for-legends.eu/entrants/profile/303

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Яко и модерно звучащо парче, единствената критика която имам е, че не му се разбира навсякъде на вокала какво пее. Ако искате да си популяризирате музиката пред западна публика, текстовете на песните и дикцията на певеца (която не е лоша, поне от това което се чува) са 2те най-важни неща. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти за хубавия коментар! Съветът ти е много ценен, всеки певец трябва да се съобразява с това. Може би проблемът се съдържа най-вече в текста, който се оказа пълен с разни съюзи, съскащи съгласни, трудни за изговаряне срички и т.н. А и звукозаписната техника и подход (микрофона - в компа :)) все пак си оказват влияние. Занапред ще се стараем да се усъвършенстваме. Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

Здравейте!

Представям на вашето внимание новото ни демо записче - Hurricane Love. Надявам се да ви хареса! Всяко мнение относно качествата му е добре дошло и ще бъде от полза за нас!

 

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ейй, супер готини сте! И барабанистът (особено ако е истински човек, а не дръм машина :D ), и вокалистът са си перфектни според мен ;) Чувам доста The Black Angels... или греша? Няма значение, не знаех, че в България има такива групи, а този тип neo-psychedelia много ми се нрави, тъй че успех във всички начинания! И двете парчета са трепач, второто ми допада една идея повече. Направихте ми деня както се казва!

Редактирано от НиколайGK
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти за ласкавите думи! Правилно си преценил - The Black Angels са една от любимите ни банди и тяхното влияние върху нас е голямо :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.