Jump to content
Българският форум за музиканти

Dio - Holy Diver Cover


geni88

Recommended Posts

:slap::wacko: И аз записвам с евтини микрофони, но този сигурно е бил в тоалетната чиния и в устата на певеца има нещо от там. :tomato:   :hysterical: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От край време певците, следвани плътно от клавиристите, водят класацията по най-голямо скръндзене относно инвестирането и работата с техниката, нужна им за да си изпълняват музикалните задължения...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жестоко!  Това си е кавър на кавърите.. Както и на пеенето така и на текста.... аз съм вече фен ! Искам още кавъри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:metalist:

 

@7thString, всъщност това е така, но в случая такива изпълнения май е по-добре да се слушат в "суров" вариант.. представи си същото това нещо изграчено в някой U87 - мед за сетивата! 

 

офф: Ето и един чудесен пример за това как липсата на звукозаписна техника не влияе негативно на доброто вокално изпълнение (мацката е една позната и съвсем не е музикант по професия, но това е без значение ). 

 

http://youtu.be/Bjouup4rHUA

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав си - към техниката прибавям и "техниката"(боравенето) с микрофона :) Авторката на темата да не се обижда от коментарите, ами да работи в/у гласа си и това как се пее на микрофон :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eдинственото положително в случая е, че в наши дни все още се намират невръстни фенове на Дио. Този факт, сам по себе си, заслужава потупване по рамото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако се съди по потребителското име на авторката, не е точно "невръстна", което е още по-учудващо. Такива срамотии обикновено се публикуват от доста по-млади индивиди. Интересно е и как в края на 2013 година е успяла да се увековечи с такова качество на звука. Дори и най-примитивната по днешните разбирания звукозаписна техника (евтин мобилен телефон, скромен домашен компютър със skype микрофон от магазин за 1 лв...) записват далеч по-добре. Накратко, не виждам нищо положително. По-горе, Лими го е синтезирал малко грубичко, но съвсем правилно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Недоумявам каква е идеята - слагаш си клипчето, и след 2 часа го махаш. Ако не понасяш критика, по-добре не публикувай нищо. Явно след коментарите на по-напреднали колеги те е хванал срам, ама така излагацията става още по-голяма...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.