Jump to content
Българският форум за музиканти

Скапан е софтуера на Базара!


Recommended Posts

Крайно съм разочарован от софтуера движещ Базара! - това изречение е формулирано от личното ми възпитание и образование иначе съм разярен!

 

От 11:55 до 12:42 не мога да си пусна отново едни обяви които са ми изтекли. Имам 5 неща които разпродавам щото ще изчезвам за Канада и един час се бухам със скапан софтуер и не мога да си пусна обявите!

 

Трябва ли висше образование за работа с тоя софтуер? Имам 2 образования и двете не вършат работа когато софтуера не работи!

 

1. Винаги съм разлогнат. Ebay, PayPal могат да ви помнят паролата, не този софтуер винаги трябва да ме разлогне!

2. изтичат обявите, маркирам ги с чавката отпред на Публикувай отново за 1 месец и:

ВНИМАНИЕ !!! Вашата обява #154439 не може да бъде публикувана отново, защото нямате достатъчно средства по сметката.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първото мисля, че е нещо при теб - пробвай с друг браузър. При мен си има чекбокс "Запомни ме" и в близките няколко дни не ме разлогва.

Второто е - вероятно си избрал някоя от платените екстри - вип обява, ала бала. Пробвай да запаметиш обявата като шаблон - не знам дали може, и после като я публикуваш да не си сложил екстрата. Другия вариант е да заредиш сметката си там от пейпал и да си я публикуваш. Ако пък има пари в сметката ти, значи наистина има някакъв бъг.

 

Да смекча малко яростта ти към този, който се занимава с базара - налагало ми се е да вдигам сайтове с базари в тях и мога да те уверя, че това са едни от най-бъгавите модули, съществуващи в интернет пространството - този, който са сложили, въпреки, че е грозен и неинтуитивен, поне работи що-годе стабилно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никога не съм имал проблеми със запаметяването.Използвам базара  през три различни компютъра с 4 браузъра  и при всичките  са ми запаметени паролите.Не ме логва автоматично, но паролите си стоят запаметени .Сори, че си отделил 30 мин. в логване , вместо да си оправиш настройките на браузъра Успех в Канада!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе,пък как може някакъв друг форум да ме помни,въпреки,че съм със слаб комп,а тук ако не влезна 2-3 дни ме забравя,те затова си оставям телефон в обявите,ако някой се интересува (аз не съм професионален търговец) звънка ,виждаме се,разглежда какво продавам и или го взима,или не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично отбягвам обяви от хора, чиито потребителско име не е регистрирано във форума и не мога да ги видя що за хора са тук. Според мен трябва да са обвързани. Не знам дали сега е сложено ограничение някой тарикат да се регистрира в базара примерно като musicman и хората да си мислят, че е същия човек като във форума...

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. За да те помни трябва да си си позволил кукитата.

2. Такава грешка дава ако обявата, която искаш да публикуваш пак е имала някакви платени рекламни опции.

3. Ако имаш някакви проблеми или въпроси, пиши във формата за контакти, отговарям на всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.