Jump to content
Българският форум за музиканти

Хонер


nikolai_75

Recommended Posts

Здрасти! Имам такъв бас от 4-5 години и съм страшно доволен, удобен е и има чудесен тон, но както казват колегите, трябва да отидеш на място и да го пробваш. Ако държиш да е нов- има го в Dynacord.Не ти пречи обаче и да разгледаш обявите за втора ръка, защото за 1100-1200 кинта можеш да вземеш и по-добър бас. Общо взето ти трябва доста слушане и обикаляне, докато си намериш твоя инструмент. Успех! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента са по 400 кинта .. Дъската е ок..Нек тру Мейпъл с пластове венге.. Байцван абаносов фингърборд .Хубав финиш ..Хипшот хардуеър..Лака не е дебел. После до 1000 кинта можеш да сложиш високи серии и адаптери и електроника и да го направиш извънземен...

Стига да разбираш и да ти се занимава. Иначе в тази си конфигурация пасивния му тон хич не е за изхвърляне. Ако не си някакъв извънземен слап - фънки монстър ще си векуваш с нея, както си е така, без да променяш..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

400 кинта? Може би говориш за поръчка от някъде. Миналият месец в Dynacord все още си беше 1100. Освен ако не правят някаква зверска разпродажба, де. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси много за   съветите. Във ин-фото на този бас пише, че има и активен режим. А цената е доста приемлива. Дали е на нивото на ямаха RBX или KORT B или на STAGG????

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предишният ми бас беше Yamaha RBX и с ръка на сърцето ти казвам, че Hohner-a е доста нива над нея. За Cort и Stag няма какво да говориме въобще! Става въпрос за Hohner Bbass V   :)

Редактирано от Munje
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това са класове китари, много по високи и от Корт и от Ямаха нисък клас, а от Стаг да не говорим... Пак повтарям и спирам да спамя, че ми писна.. Тея китари в момента са по 400 кинта в Динакорд..  Като ги внесоха бяха по 1400 после 1100 и тн.. В сравнение с китарите от нисък клас са мн по- добри и като дъска и като хардуеър.  Аз лично не харесвам АКТИВНИЯ им режим ,който си го има и си е там, съществуващ в елетрониката. На пасив звучи по - натурално и приемливо за мен. За такава цена китара от такъв клас в БГ, особено чисто нова, НЯМА...

Спирам.. :)

С уважение Гого

Редактирано от rudibass
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честита коледа на всички!

 

ще си позволя малко да наспамя, понеже останах подразнен от обобщаването на серията RBX, където навярно се имат предвид популярните у нас модели от нисък клас.

 

аз съм собственик на 775 (която серия верно е спряна от производство преди 10ина години, но за цената си е много добро попадение). това си е един приличен метъл бас в средния клас и няма нищо общо с по-ниските си братовчеди. единственият недостатък, който му намирам е по-бавният гриф. от там трябва да го окачам по-високо, за да мога да обслужвам по-високите позиции. но това не е болка за умиране. както казва една приятелка "мърка като котарак".

 

към на автора на темата - успех с хонера!

 

2 поздрава:

 

http://www.youtube.com/watch?v=rtOZW4Sc8Ks

 

http://www.youtube.com/watch?v=_0Nifubg2OU

 

весело посрещане на новата година и нека 2014 бъде добра и успешна за всички!

 

п.с. и това е доста добро

 

http://www.youtube.com/watch?v=pMOaJTlnZww

Редактирано от kulov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.