Jump to content
Българският форум за музиканти

НМБУ отвори врати


musicman

Recommended Posts

Здравейте!

 

Бих искал да ви информирам, че Ново Музикално Училище-България отвори врати за всички желаещи. Всеки който иска да стане част от него е добре дошъл да се запише в читалище „Петър Берон” (канцелария), бул. „Витоша” 109 тел02/9522367 и 02/9522578, всеки работен ден между 10:00 и 18:00.

 

Информация за курсовете може да получите на нашата интернет страница www.nsmb-bg.com , а ако имате по специфични въпроси и искате да знаете цените, пишете директно на мен: info@nsmb-bg.com

 

Също така ви каним да дойдете и да се запознаем лично. На 28.09.06 в 18:30( на 3 етаж) можете да дойдете в читалище „Петър Берон” и да се срещнете с преподавателите. Ще ни бъде приятно да отговорим на всички ваши въпроси. Желаещите нека да информират за тяхното намерение отново на info@nsmb-bg.com , но по принцип всички са добре дошли!

 

Поздрави и надяваме се до скоро,

 

Мартин Иванов

Програмен/Арт Директор

 

НМУБ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.