Jump to content
Българският форум за музиканти

Помощ относно кабинет!


zebra

Recommended Posts

Здравейте, 

   Разполагам с ето такава глава: http://www.soundland.de/catalog/images/products/tn//238122-1000x1000.jpg , но от доста време й търся кабинет. Сглобяваме си репетиционна в едно помещение. Помагайте! Ориентирал съм се към нещо подобно:

http://www.thomann.de/gb/warwick_wca_410_4.htm - 4ома,  достатъчно мощност и е с 10-ки говорители (просто предпочитание)! Някой има ли опит с такъв кабинет? Дайте акъл!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей : )))))
   Не съм имал удоволствието, да свиря с такъв кабинет, но изглежда с доста добри характеристики, и още по-важното на примамлива цена :) Щом го взимате с цел репетиции, съм абсолютно сигурен че трябва да върши работа :) 300W амп, трябва да е предостатъчен и за повечето участия, където човек би могъл да свири... това разбира се, зависи и от това, колегите ти колко силно обичат да си чуват инструментите           : ))))) 

Редактирано от S-Sim-G
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя кабинет го имаше в Music Division в София. Скоро бях там, но честно казано не съм се оглеждал дали още е там. Но би трябвало да го имат, все пак ако търсиш Warwick там е мястото. Там има и много 'арни EBS-чета, ама за тях трябва да приготвиш повечко кинти :D

 

Иначе мен едно време като си избирах кабинет ме спря, че е много обемист и тежък. Взех много по-леките Хартке-та, които пък като ги озоря издишат /това скоро го забелязах/. Т.е. начертай си добре приоритетите и избери това, което най-добре отговаря на тях. В смисъл такъв, че няма как да си купиш удобен и добре звучащ кабинет, който на всичкото отгоре да е евтин :)

 

 

P.S. Ето го, снимката не я гледай, объркана е, но иначе става дума за същия кабинет. Конкретно в този случай не е точно така, но на MD цените за Warwick-ските неща обикновено са по-ниски дори от на Томан. Така че отиваш и пробваш ;)

 

А виж и това, този кабинет е от серията предшественик.

Редактирано от Yves
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Здравей,нямам опит с кабинетите на Warwick,но можеш да пробваш и с други марки - почти винаги стават чудесни комбинации между различните такива - т.е. не е задължително да са еднакви.Аз ползвам два Peavey TVX 410 - носят на бой,евтини са,малко по-мътно звучат (ама малко) и по-евтини от твоя пример с Warwick -

ето и линка http://www.thomann.de/gb/peavey_410tvx_8ohm.htm .Лошото е,че са доста тежки към 50на кила,но ако погледнаш цена - качество за тези пари са си ок.

Бих ти дал и друг съвет - ако ви се намира някой DI box,Tech 21 VT bass или нещо от сорта , може да пускате баса и през PA - примерно една що-годе качествена колона с ...Х12 и стъпало.Последния пример го давам,защото съм го пробвал с Вермона и VT bass(1х12 и тразнисторна глава) и звучеше супер яко.

Надявам се да съм бил полезен.Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, видях ,че търсиш хубав кабинет. Предполагам си видял това в базара. http://bazar.muzikant.org/ebs-evolution-pro-line-2000,155089.html

Просто само ако имаш интерес си вземи главата и ела да го чуеш. Звукът е убийствен :) звучи по-ярко от 4 десетки и е много удобен за носене.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.