Jump to content
Българският форум за музиканти

Уроци по китара


Recommended Posts

Е тука сме България :punk_guitar:

За последно предупреждавам, че това не е тема за дискусия на цените на уроците, които се предлагат в тази тема. Всеки сам решава това. Дискриминация? Хайде, научете какво значи тази дума, моля! Ако пак се появите да пишете в тази тема и да си чешете езиците, ще има наказани наистина. Няма тенденциозно отношение, просто офтопика ви е излишен.

За последно, обещавам! Само ми покажете къде е правилото, че нямам право да обсъждам цените? О, то май в този раздел няма правила.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Причината guitard да бъде наказан за 7 дни е следната:

 

2. Толерантност и уважение към всички! Уважавайте чуждото мнение и избор!

3. ЕДИТ, защото няма обиди и ругатни :metalist: Без лични обиди и нападки, били те косвени или преки. Никакви лични кавги няма да бъдат допускани в темите. Всякакви провокации и опити за подклаждане на спорове или омраза към други лица няма да бъдат толерирани!

 

Приятна почивка и се научи да бъдеш толерантен към правото на избор. Офтопикът и спаменето на темите на хората също не се толерира. Ако пак те видя да го правиш, ще ти додам още дни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Познавайки Боби от тинейджърските му години и имайки предвид какво можеше на китарата тогава(предполагам сега нещата са съвсем извънземни) 30 лева си е подарък. Аз лично се записвам за първият свободен час.

 

А на който му е много да ходи кадето му е тамън. Както са казали Евреите не сме богати да си купуваме евтино :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже твърде много глупости се говорят от хора които не са компетентни да коментират, искам да се изкажа като един satisfied customer...

 

Скоро ще станат 2 години от както ходя на уроци при Боби и смятам, че имам право да направя малко реклама, защото той като човек, музикант и преподавател го заслужава.

 

Смея да твърдя, че Боби е изключително методичен в преподаването си, винаги с внимание към детайла и много търпелив (благодаря ти за което, защото аз сам бих се изхвърлил на моменти :lol:).

Винаги се старае да използва оптимално времето за да те научи на нещо полезно и да даде съвет. За 2 години не се е случило дори веднъж урока да приключи в рамките на единия час за който плащам. Напротив, имали сме уроци и от по час и 30 минути.

 

И най-важното винаги съм си тръгвал с чуството, че съм научил нещо ново.

 

Успех Боби :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за добрите отзиви :)

 

Тук е момента да добавя, че и за мен е от особена важност да не губя никому времето и да дам на хората всичко необходимо, за да станат не просто китаристи, ами музиканти.

Казвам го, защото през живота си смених доста учители и на базата на опита си, формиран от нещата, от които съм останал доволен от преподавателите си, както и от пропуските им, успях да създам методики, които позволяват на човек да усвои максимум материал качествено, за достатъчно кратко време. Има огромно количество неща, които никой никога не ми е преподавал и като следствие аз загубих много време, докато ги открия сам и впоследствие организирам и формулирам в годен за преподаване и усвояване вид и съответно искам да спестя на учениците си мъките, през които аз минах през годините, и да ги насоча овреме в правилната посока. Това са за мен важните неща - затова и уроците ми винаги са по-дълги - според мен, трябва човек като мен, да преподаде нужната материя за дадения час, дори тя да надхвърля уговореното време, а не да пускам шахматен часовник и на 60-тата минута да дърпам шалтера насред някое упражнение.

Аз давам всичко от себе си. Който успее да го поеме и е сериозен, напредва бързо и остава доволен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже твърде много глупости се говорят от хора които не са компетентни да коментират...

Господин Модератор, това не са ли лични обиди и нападки? Познавам човека лично и повярвайте ми въобще не е некомпетентен. Само още едно нещо, просто не Ви прави чест да триете антирекламата(както я нарекохте) а да оставяте рекламата. Според мен и двете са впечатления, така че ако се трие нека да се трие всичко нали? Това е от мен

С уважение,

Виктор

Редактирано от bassguitar1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Антиреклама може да има от някой, който е идвал при мен и е останал недоволен.

Обаче това, което се случи в тази тема, си беше откровено и с нищо неподплатено спамене срещу мен, което се основава единствено на факта, че на някой му се е видяла висока цената.

Защо хората, които ме плюят заради цените, не отидат например с по един автомат в шоурум на Lamborghini и да отстрелят по някой друг служител там, щото видиш ли, колите там били неоправдано скъпи.

 

Аман от "българщина"!

Редактирано от BlueZone
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

bassguitar1, няма да споря с теб, но само ще кажа, че всеки офтопик, който цели да създаде конфликт тук се трие. Ти помниш ли какво съм изтрил от тази тема? Ако искате да тълкувате всяка една намеса на модераторите във форума можете да напишете роман. Това, което беше изтрито не беше антиреклама. Ако има недоволен от уроците, нека да пише. Дотук видях само чесане на езици защо цената била не знам каква си. Това не е антиреклама.

 

Поздрави,

Виктор :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей ти си бил адаш :greenangel: Иначе антиреклама беше силно казано, просто не ми се пишеше по-дълго да се обеснявам :D Най-кратко за мен беше информация за цените на други места, но след отговора на автора на темата се превърна в дълъг чат :)

Иначе щом така си преценил, затова си модератор

Поздрави,

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!

 

От доста време не съм писал наоколо... А сега поводът ми се струва удачен.

 

 

Цялата разправия е на тема "Много ли са 30лв за урок по китара (с Боби Зашев)?".

 

 

Всяка стока/услуга има цена. Цената и не е реалната и себестойност, а е тази, която купувачите/клиентите са готови да заплатят. Важно е клиентът да е доволен от качеството (това в случаят е изпълнено).

 

 

Познавам Боби Зашев от години. В моите очи той винаги е бил изключително кадърен музикант и много готин човек. Уменията му в сферата на музиката са многократно доказани - отидете в раздел Авторска Музика и чуйте неговите авторски идеи, китарни партии, аранжименти и какво ли още не... Знам, че Боби не би се поколебал да сподели всичко това с учениците си!

 

Цената на урока... Напоследък ми се отдаде възможност да отида/ходя на уроци при някои от най-добрите китаристи в света. И за секунда не съм се поколебал дали си заслужава. Всъщност в повечето случаи беше сериозна борба да вземеш и един урок... Веднъж за урок от час и половина платих 150$. С един от другите си учители взех пет урока на обща стойност 400$. И така нататък. Знам, че в читалището в Етрополе уроците са 18лв на месец. Но аз предпочитам да си поговоря/поджемя с Адам Роджърс.

 

Никой не кара никой да ходи на уроци. Всеки има право на избор. Избор на учител. Избор на цена за услугата, която се предлага. И отново - щом клиентът е доволен - всичко е наред!

 

Боби,

 

пожелавам ти успехи в музикалните начинания, както и повече признание и разбиране от страна на колегите!

 

 

 

Поздрави,

 

 

Петър

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не виждам какъв е проблема хора, които имат впечатления от Боби като китарист и учител, да ги споделят!? Това вреди с нещо на някого ли?

Айде стига истерия и глупости.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не пречи, но просто преди това имаше един потребител който каза, че според него цената е висока и даде пример другаде колко взимат (без имена грaдoве...) и му бяха изтрите коментарите затова!

П.п Айде да спрем и с нас да не стане като с guitard :greenball:

Редактирано от bassguitar1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разберете веднъж за винаги, че не е мястото в такива теми да се обсъжда цената на уроците. За някои е висока, за други ниска, всеки може сам да си направи сметката, няма никакви условия за измама. При това Боби Зашев ( когото всъщност въобще не познавам извън форума ) е пускал достатъчно много негови изпълнения, аранжименти и теоретични неща, за да може евентуалните заинтересувани, да се ориентират, при добро желание, за какво си дават парите.

 

Цената си е съвсем нормална за съвременните български условия ( и особено за София), разбира се , сигурен съм , че има хора , на които ще им е много, свиренето си е скъпо занимание, а тези от нас, които са избрали да се занимават професионално с музика, също трябва да си плащат сметките, като всички други. Сигурен съм, че има и много по евтини уроци, но дали са по добри или пък дали тези на Боби си струват парите, единствено клиентите му имат право да кажат. А досега не съм видял някой от тях да се оплаква

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не пречи, но просто преди това имаше един потребител който каза, че според него цената е висока и даде пример другаде колко взимат (без имена грaдoве...) и му бяха изтрите коментарите затова!

 

Еми да. Изтритите мнения не даваха информация за качеството на уроците, а личното мнение на автора им за цената.

И нашите коментари ще бъдат изтрити, но се надявам най-после да се успокоите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.