Jump to content
Българският форум за музиканти

Blues Rock Jam by Zanev70


zanev 70

Recommended Posts

Здравейте на всички , които четат темата .Ясно понеже раздела е за джемене , че ще предложа нещо за джемене . Преди време направих това парче и понеже бях учтиво помолен от Рахата да взема да пусна нещо както в доброто старо време - ето .... реших да пусна това парче .Стила е ясен от заглавието  , въпреки че върху такава подложка може много неща да се изсвирят преспокойно - няма да има комисия , която да следи за не позволени стилистични похвати :greenball: ..... така , че свирете на воля ... ако ви се свири разбира се и ако ви хареса парчето .Няма да казвам , че е в Еm.. упс .. току що го направих .. нищо ... пускам два файла -  единия е плейбека , другия е моя вариант , за да се ориентирате какво съм имал предвид ако не ви стане ясно .Барабаните съм ги редил на Ез дръмъра , баса е LTD B-206FM записван от пулт , моята китара е Ibanez S серия вкрлючена в VOX кубе VT50 като съм използвал бустер педал и микрофон Електро-войс . това е накратко ... надявам се да се забавлявате . Желая успех пичове . ... ето и траковете

 

първо е плейбека https://soundcloud.com/cekoprog/blues-rock-jam-by-zanev70

 

 

а ето и моя вариант https://soundcloud.com/cekoprog/blues-rock-jam-playback

 

не се водете от заглавието на линковете .... стана някакво объркване и имената им се размениха , но вече нямам нерви .... просто чуйте и веднага ще разберете какво да теглите  ... :metalist:

Редактирано от zanev 70
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей приятелю ... ще се радвам да се включиш .... винаги съм ти бил фен на свиренето ... вярно е че много време мина , но .... никога не е късно ... макар да се водим вече за дърти пръчове в сравнение с младите ... музиката ще ни държи млади .. :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... хм .. не знаех , че е забранено свалянето .... ей сега ще пробвам да го направя ...

 

направих го .... дано сега е наред

Редактирано от zanev 70
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тракчето  е доста компресирано и не  е съвсем  "мой тип" /с което не искам да обидя автора, тракът е качестван сам по себе си/, но исках да си изпробвам една китара,   която намерих до кофата за боклук от ония дни. Не й работят всичките адаптери, ама на мен ми  звучи интересно и за да не пускам отделна тема в раздела за семпли реших да се включа в първия попаднал джем.

 

https://soundcloud.com/yotzzo/ot-bokluka             

 

 Освен това записах с микрофон за скайп, който подход е инспириран от Малин, за което му благодаря! ;) Само дето се включих в някакъв трагичен усилвател, че моят умря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.