Jump to content
Българският форум за музиканти

Много важно


Recommended Posts

Аз също съм "за" да подпомогнем закупуването на нова версия на форума. До колко е по-хубава/по-лоша не знам, но имам известни съмнения, че ще се подобри стабилността. Поне последните няколко пъти се мяркаха съобщения от типа на "could not connect to mysql", които ми се струва нямат много общо с версията.

 

Може би най-лесно ще е да се направи банкова сметка и който иска да преведе някаква сума по нея. Но нека все пак Рафо си каже мнението и дали и как би искал да се включим в едно такова начинание.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 38
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Ами и аз съм със убеждението, че е проблем с базата данни, но тук става дума за друго... Сигурността на скрипта е по-важна... Да дифейснат форума е по-лошо от това да има временен проблем с базата данни, знам го от професионален опит. Предполагам, че има бекъп, но това е краен вариант, който никой от нас не иска да се случва. Нова версия значи изчистени бъгове, пооправен респонс на скрипта към базата данни, нови лиготийки като опции по администраторска и модераторска секция... такива работи, но е полезно да се закупи! Това е единственото нещо, за което съм склонен да дам пари от БГ Интернет пространството поради много човешки причини и ще го направя!

 

Чакаме отговора на Рафо и действаме по въпроса!

 

Поздрави,

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно правилно тази стара версия вмомента е един голяям баckdoor дет казва експлоитни меее което е чист мазохизъм а за MySql-a а то всеки MySql се дъни ама там е лесно то без пари.

Требе ни организация тука сички са печени кой 50 стинки кой 5лева се е помощ..

Успех Musicman и на всички админи :hello:

 

П.С(това е простотия ВНИМАНИЕ)това е форумаи някое хакерче с експлойт :killyou:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, поизчетох за експлойти за този скрипт и мисля, че има бая за именно тази версия.

Рафо, давай по-бързо да го правим това с ъпгрейда. Да направим една инцидентна среща на форума и да го обсъдим това. Както казах на 12-ти взимам заплата и мога да дам от мен тогава нужното за форума ни.

 

Базата данни може да се троши когато си поиска поради много причини. Не мисля, че има савсем стабилна база данни на шеърд хостинг сървъри. Това е много обичайно и често явление, което мен лично не ме притеснява. Дори в момента се боричкам с един такъв проблем на клиентите на хостинга ни :lol:

 

Поздрави,

Виктор

Редактирано от IgniteAll
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, благодаря ви за предложението :)

наистина се трогвам от такива работи :)

Обаче наистина няма нужда да събирате пари. Аз мисля, че ще мога да се оправя. Освен това ако знаете какво ходене по мъките е да се събират пари... :)

А това за тениските не е така. Никой не е събирал пари ами аз ги финансирах и сега са ми останали около 10 бройки да си имам :) Така, че не си мислете, че е много лесна работа събирането на пари :no:

Уверявам ви, че в скоро време ще преминем към платена версия на софтуера

:)

Още веднъж ви благодаря за инициативата :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво има толкова трудно в това?

Отваряш една сметка за преводи и чакаме да се напълни. След това - на пазар. :)

Стига толкова идеализъм!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Абсолютно съм съгласен !!! Стига идеализъм особено пък все ти !:)

 

На мен ми струва точно 20 секунди да направя превод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Ами и на мен точно толкова ще ми отнеме да купя новата версия :)

А за да ви дам възможност да помогнете трябва да отварям сметки, да ги публикувам ... А ако знаете колко мразя да се разправям с банки...

А и нали за това е тази реклама :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Твърдо ЗА.

Не вярвам от тия 300 повече от 200-300 наистина да свършат нещо. Това е само и единствено от наблюдения на много от предложенията пускани във форума. За банковите сметки ще погледна и аз какво може да се направи. Но предполагам че тука има доста хора дето бачкат в банка.

 

Освен това, цялата работа може да стане и на лична сметка ако имаш твоя собствена, просто ни дай номера.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, не съм предполагал, че такъв отзвук ще получи идеята ми. Значи наистина поне на думи сме сериозни и решителни.

 

Лошото е, че участвайки с дребни суми, ще нахраним обилно банката с комисионни, а не идеята. А ако тръгнем да се събираме по няколко (десетки) човека да внасяме заедно, ебаси и организацията. Може би банковия път не е най-добър.

 

Мислете за други варианти, нещо като касичка(и) на достъпно за всички място. Или пусната шапка на форумните срещи. Или там де да знам, помислете как да стане удобно. И въобще някакъв принцип да измислим, днеска е за форум, утре за благотворителност и т.н., ще ни е полезно да имаме начин да помогнем на организираните от форумното общество акции.

 

Ако някой знае от други форуми как го правят, да каже. Чувал съм, че примерно във форум на собствениците на БМВ веднъж годишно събират пари и ги даряват на детски домове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

50 стинки е крупната сума на комисионната за превод, която поотделно за всеки един, който е решил да се включи едва ли ще представлява проблем :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не става въпрос, че 50 стотинки са много, а за това, че на 1-2 лева са много. Това означава, че ако участваме примерно с по два лева, трябва да се внесат 2.50, което води до 20% фира. За нас де, за банката е далавера. ;)

 

Така цялата сума излиза примерно 180 лева вместо 150. Е за чий?

 

По-добре е да измислим удобен безбанков път.

Редактирано от olygofren
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз доколкото знам в другите форуми се пускат сувенири, тениски, шапки и т.н. за продажба и който иска да помогне просто си купува нещо. Както УНИЦЕФ продават картички примерно.

Нашата идея за тениските не беше точно такава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Ей това е хитро, ама пак опираме до същото. Къде се събират тия пари? Къде да ида да дам за ключодържател? Аз ако ида там, ще дам и за нова версия на форума. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ абсолютно... Пък и съм сигурен че повечето ще участваме с повече от лев. ;) Който има възможност и време да отиде да открие една сметка и да почваме аз имам филиал на ДСК точно зад блока и както спирам цигарите на ден по 2.60+ имате от мен! Аз не съм съгласен musicman да се заема с цялата хамалогия при положение че досега активните потребители не сме помагали по подобен начин на форума ;) Сговорна дружина, форум ъпдейтва ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.