Jump to content
Българският форум за музиканти

Пускаме раздел за услуги!


musicman

Recommended Posts

Уважаеми приятели бих искал да споделя с вас следващата стъпка в развитието на сайта MUZIKANT.ORG.

 

До няколко седмици смятам да пуснем раздел за услуги.

 

Новият раздел ще бъде в базара, но обявите ще се показват на видно място във форума и сайта.


За момента базара не позволява публикуването на услуги, за това идеята е хора, или фирми, които предоставят сериозни и качествени услуги да имат възможност да ги представят по подходящ начин на потребителите. Доста хора ме питат къде да си пуснат обявите за услуги, и аз обещавам да направя нещо по въпроса. Ето че времето наближава.

 

Искам специално да наблегна на думите сериозни и качествени.


В момента е пълно с обяви, които не се знае актуални ли са, доста обяви са със стари контакти а други са непълни. Темата с репетиционните е едно фрапантно доказателство за това.

За да се избегне публикуването на обяви тип "днес съм тук, утре ме няма" смятам да има някакво минимално заплащане за публикуване на такива обяви.

 

Все още не съм решил колко символично да бъде, но за сега си мисля нещо като половината от най-евтиния час в репетиционна. Понеже по-евтино заплащане на час не мога да се сетя :) Логиката е че ако не можеш да дадеш половин урок/репетиция за един месец значи не си нито сериозен нито качествен.

 

Разделът ще бъде полезен за репетиционни, студиа, учители, школи, майстори, лютиери и т.н. хора предоставящи услуги на музикантите.

 

Всички теми за услуги във форума ще бъдат изтрити един месец след пускането на новия раздел.

  • Like 9
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.