Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
krisync

Търсят се следните перца! : ) (за София)

Recommended Posts

Здравейте, малко необичайна тема пускам но ми се ще да пробвам следните перца на Dunlop: Nylon Big Stubby 2mm, Jazz III XL(Red Nylon) и John Petrucci Jazz III. Не ми се плаща за комплекти от по 6 бройки и затова ще съм много благодарен ако някой от София пожелае да ми размени или продаде по 1-2 бройки.

За бартер мога да предложа единствено Dunlop Eric Johnson Jazz III(1.38mm) и Tortex Pitch Black Jazz III(1.14 и 0.73).
Благодаря за вниманието. : )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Из магазините продават и по една бройка. Щом е толкова голямо капиталовложението да си купиш 6 броя... :)

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By DaftFunk
   Привет. Имам един специфичен проблем с уа-то от което инак съм супер доволен!
   Когато натисна педала нагоре-надолу на моменти издава един "hiss" звук както когато потенциометъра е зацапан. Пръсвам го с почистващ спрей за електроника и потенциометри и се оправя. На дргугия ден пак същия звук започва. Дали потенциометъра е заминал или нещо друго трябва да се направил. Моля за съвет.
    
  • By frostseer
   Здравейте, както от самото заглавие си личи, имам нужда от препоръка относно струни. Извинявам се, ако има други такива теми, но или не са ми попаднали в полезрението, или не съм намерил релевантна за мен информация в тях.
    
   Та, стига повече глупости, свиря Траш, Хеви, Мелодик Дет и такива разни работи. Китарата ми е ESP F104 с активните адаптери на ESP. Свиря с перце, като стила ми бих го оприличил на този на David Ellefson и Frank Bello. Звукът, който харесвам и целя е с плътни ниски и силно изразени високи. До сега съм свирил само с 2 марки (Dunlop и Rotosound). Сега, обаче, съм се видял в пари и мисля да си взема нещо по-квалитетно.
   Освен това се поразтърсих и за всеизвестните струни с покритие, но повечето мнения за тях не бяха на хора свирещи такава музика. Доколкото разбрах за тях е, че са доста дълготрайни, но звукът им бил доста по-мек, което не мисля, че би ми вършило работа.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.