Jump to content
Българският форум за музиканти

Steve Vai-For the love of god


Dean

Recommended Posts

Dean Ще чуеш моето изпълнение скоро.Искам да го изпипам добре щото е лесно да го претупаш както ти идва без да се вгледаш в подробностите,а те са много,тоноизвличане,фраза,филинг.Не мога да разбера само позитивните коментари ,тъй като критиката е нещо което да те накара да ставаш все по-добър,а като ти кажат че е перфектно значи няма на къде да работиш повече.В тоя форум обаче това е един вид защита,щото нещеш ли ако кажеш нещо ще трябва да покажеш как свириш,а това е много страшно,понеже повечето само приказват,а не свирят.

 

 

 

 

 

 

 

 

Съгласен съм с теб за градивната критика, и че е нещо, което те кара да вървиш напред при желание за действие в правилна посока, но съм съгласен и с Деян за начина на поднасянето на критиката. Позитивните коментари са признание за труда, който автора е положил за да научи и поднесе парчето. Нито той, нито ние сме глухи и перфектно се чуват разликите, по-важното е, че това е негово виждане за песента пречупена през неговата призма. Разбира се, че всеки според вкуса си може да прецени дали му харесва (спрямо детайли като цялостен звук, тоноизвличане, начин на заснемане и т.н). Мисля, че повечето китаристи тук перфектно си знаят възможностите и не биха се главозамаяли и да кажат на черното бяло, според мен в повечето случай самият изпълнител пуснал кавъра е доста по-самокритичен към своята работа от колкото хората, които го "оценяват" (говорим за оценка на чисто "форумно" ниво). Не мисля също, че хората ги е страх да коментират защото трябва да демонстрират уменията си по песента, всеки си има уши и мнение, повечето са достатъчно зрели за да могат да аргументират мнението си. Важно е да се забавлявате и свиренето да ви носи удоволствие, надявам се да не тръгнете да се състезавате, кой може да го изсвири по-добре парчето, защото ще е ненужно мерене на инструменти и удоволствието се превръща в задължение и надпревара всеки да е 1-ви, а такова нещо в музиката според мен няма!

Казвам го с най-добри чувства, не защитавам никой и не нападам никой!

Всичко това по горе е единствено и изцяло мое мнение и не ангажирам никого с него.

 

Поздрави,

;) Марио B)

Редактирано от killer
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.