Jump to content
Българският форум за музиканти

Озвучаване на гайда!


Бай_Иван

Recommended Posts

Здравейте! Някой тук  занимавал   ли  се е с озвучаване на гайда , да сподели пинизи, че на мене ми се налага скоро  да се занимавам с това ,а никога не съм бачкал с такъв инструмент!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обикновено се озвучава  гайдуницата ( за живо )  .Микрофоните , които можеш да използваш варират ,според възможностите на джоба ти  .Твоята цел каква  е?Живо  свирене  или запис ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи ще бъде на живо.Другото , което ме притеснява , че нямам подходящ микрофон за целта (поне така си мисля) разполагам с няколко Senheiser E 825 , които до сега са ми вършели работа , ама нали си е вокален микрофон по принцип.Ако  имаш някакво предложение за микрофон кажи.Бюджета ми е ограничен за съжаление не бих могъл да дам повече от 200 лв. за микрофон , но ако пък стават Зенхейзерите още по-добре. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ти върши работа твоя.Аз съм озвучавал  с 58ца.Настройките на повечето духови инструменти са като настройки за глас.Ако искаш нещо по-висок клас  и удобство за самия теб  и да не седиш залепен за стойката на микрофона , докато свириш - AKG  C 519 около 300 лв е .Микрофона е с клампа и   можеш да го закачиш, където си пожелаеш

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.