Jump to content
Българският форум за музиканти

Хорово пеене в София?


almost a singer

Recommended Posts

Здравейте!

Доста сайтове изрових, но не успях да намеря хор в София, който да отговаря поне до някъде на това, което търся.На 26 съм, т.е. детски хорове вече са ми далечни.Църковни хорове не искам, понеже бях 11 години в прекрасен хор, но в друг град, а там църковно пеене не е имало.Не искам вокални групички и подобни събирания на 10тина човека, свиканала съм с поне 50 хористи и силен гръм на изпълнения/от тези, които те карат да настръхнеш/.Нещо, съобразено с това, че все пак работя и няма как да ходя на репетиции в 14.00ч/както ми отговориха в един от хоровете в София/. Хорът на БНР разгледах, но не разбрах там какво се случва, прослушвания кога има и т.н./а и май са доста по-възрастни /.Някой има ли идея къде?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, мога да препоръчам " Академичен хор Света Параскева " , там пеех преди години по времето, когато диригент беше госпожа Петя Павлович, светла и памет. Песните, които изпълняват са от различни жанрове, народни, модерни, ортодоксални... може да се свържеш с тях за повече информация  http://www.facebook.com/groups/47057607074/?fref=ts

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.