Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко новости


Mephistofel

Recommended Posts

Четете внимателно!

 

Въпреки предложенията за "почистване" на форума от раздел "Купувам - Продавам" теми няма да се трият,остават като един вид архив за продажбите във форума,но аз ЛИЧНО поемам ангажимента да затворя всички теми,които не са актуални (ако случайно затворя тема,която е актуална - автора и да ме потърси на ЛС и ще я отворя).От понеделник (14.08.06г.) ще имате право само на ЕДНА тема (не пост) в раздела седмично - като ще трябва в нея да съберете всичко,което ви интересува - купувате,продавате,търсите и т.н. - всичко в ЕДНА тема седмично. Можете да си пишете в нея колкото си искате,темите са подредени хронологично по дата на пускане и няма смисъл от изкуствено "Ъпване",няма как да стане.

 

В раздел "Говорилня" ще има една закачена тема "Клипове" - в нея ще се постват линкове към всички клипчета,които счетете за необходимо да споделите.Всички теми,които са от това естество в момента ще бъдат изтрити! "Говорилнята" ще бъде почистена и от доста други теми,за в бъдеще мислете поне малко преди да поствате каквото и да било там - да,това е раздела с "най-занижена" степен на контрол,но това не значи,че трябва да се постват тонове глупости.Всеки един форум има нужда от място за разведряване и "Говорилня"-та ще бъде такова и за в бъдеще,но се старайте да не прекалявате!

 

Ограничете обсъждането на изпълнители и групи - има една камара музикални форуми,в които си чешат езиците по цял ден на подобни теми! Няма да се гледа с добро око на теми от типа на "Какво мислите за....(моята любима група,всеки да попълни по свой избор)". Този форум е различен по това,че освен да се радваме на музиката,слушайки я,ние и я създаваме! Помнете го!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.