Jump to content
Българският форум за музиканти

Мнения за KRK Systems


Recommended Posts

Здравейте, препоръчаха ми мониторите на KRK Systems за правене на музика в домашни условия. Не съм ги чувал преди, но и не разбирам много, зелен съм.

Имате ли някакви впечатления от фирмата положителни и отрицателни ? Мисля да ги вържа към един PCI на RME примерно Digiface и се надявам да ми свършат работа. Основно с електронна музика се занимавам, но когато слушам музика не се ограничавам. Наблягам на John Coltrane и Art Farmer, затова ми трябва звук, който не е просто изсилен бас за тъпунгери ами качествено кристално аудио. Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Под "кристално" в случая разбирам линейно...

 

Съотношение цена качество в момента няма по-добро на пазара - взимай смело. Но имай предвид, че ако вземеш по-малки от шестици, може би ще ти трябва субуфер. А на KRK събовете никак не са евтини...

 

П.П. А и следващия път преди да отваряш нова тема за подобен въпрос, първо погледни тук http://forum.muzikant.org/topic/2394-%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%B9%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8/

Редактирано от patient
  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.