Jump to content
Българският форум за музиканти

Лют купон или безпогрешност!


MDFk

Споделете....  

161 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Абе, честно казано си зависи и с каква нагласа отива публиката на концерт. В смисъл, аз лично когато ходя на даден концерт имам някакви очаквания и представи за това какво ще е там. Примерно, ако ходя (ама явно ще пропусна) на Al Di Meola, очаквам повече безпогршност отколкото шоу. А ако ходя някъде само за да се забавлявам (примерно по клубчета), не обръщам толкова внимание на свиренето и се радвам на купона... Така че си зависи и от претенциите на самата група, която свири и от очакванията на публиката. Разбира се, прекаленото "музикантстване" или прекаленото простеене вингаи дразнят.ю, няма спор по случая.

:rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 32
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Няма отговор "От 2-те по много". Те не са взимно изключващи се - съчетанието от убийствено свирене и същевременно адекватно сценично поведение и шоу е това,към което всички трябва да се стремят,според скромното ми мнение. :virtuoz:

Не съм съгласна, че трябва да има такъв отговор (специално за анкетката говоря). При такова положение какъв изобщо ше е смисълът от другите отговори :virtuoz::headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Според мене най-важното от всичко е една бандата да прави добра музика която да се харесва.

 

Безпогрешното свирене както и сценичното поведение на концерти са рутина която може да се тенира и се придобива с опита. Един добръ музикант или банда трябва да се стремят на първа линия да творят добра музика и след това да постигнат безпогрешност и сценично поведение което съответства на стила, феновете, обстановката и тн.

 

Та ето моите приоротети

 

1. Готина музика

2. Безпогрешно свиренет

3. Добро сценично поведение

 

Само т. 2 и 3 или само някоя от тях са безмилени ако музиката е кофти или публиката очаква нещо съвсем друго. Една банда прави ли добра музика която се харесва на феновето с много бачкане може да постигне безпогрешно свирене и добро сценично поведение. Само с безгрешно свирене и/или сценично поведение никой не е стигнал далече.

 

 

Това е само моето мнение.

 

Поздрави

Алекс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.