Jump to content
Българският форум за музиканти

Едни барабанки


Recommended Posts

Аз даже не бих се замислил,свирил съм на амати (доста читави) но не могат да

се сравнят с маркови барабани.

Единствения ми допир със сонор е една стойка жираф от щатите и бих казал че механиката е доста добра за тези пари.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 50
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

препоръчвам ти за тия пари тама нисък клас на старо, има такива оферти :read:

Ами проблема е, че когато излезе обява за такива Там-и, аз не мога веднага да съм продал моите... а и обратното - не мога като си продам Амати-те да намеря веднага Тама. А аз без барабани повече от 2-3 седмици не мога да стоя, щото преебавам цялата група. Така, че за това съм се спрял на нови барабани. А и все си мисля, че като взема на старо пак ще почнат ремонти, поддръжка и подобни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе аз не разбирам от барабани ама скоро като ходих до Jazz shop

имаше некви барабанки 2 хенд и ми изглеждаха сносно ама не знам нито цена нито дали наистина са нещо добро само ти предлагам да идеш да скиваш ако още не си

 

ПС моля, не ме линчуваите ако не съм преценил правилно все пак

казах че не разбирам мн от тупани

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В музикален център Икономов има Людвиг за 660 лева ама незнам дали си заслужава,аз мислех да ходя да ги гледам и да ги взема евентуално ама се разубедих.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж в Джаза.Има няколко сета втора ръка,единият мисля,че беше Тама Суингстар,един пърл и още някаква Тама.А за Сонора,само да вметна,че е произведен в Китай.:blink:Това само по себе си говори достатъчно.Аз се бях навил да си взимам Сонор,хубава серия,целият от Бреза.Сета с четири тома излизаше 2000лв,но като разбрах,че е китайски се разобедих.

Редактирано от bonzo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бонзо е прав за джаза,двете Тами са суингстар само че едната е доста стара и струва 630 лева,а другата е от новите и струва 900 лева(много добре изглежда),Пърл-а незнам какъв е,цената му е 680 лева(бях там преди един месец и оттогава е информацията ми).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж в Джаза.Има няколко сета втора ръка,единият мисля,че беше Тама Суингстар,един пърл и още някаква Тама.А за Сонора,само да вметна,че е произведен в Китай.;)Това само по себе си говори достатъчно.Аз се бях навил да си взимам Сонор,хубава серия,целият от Бреза.Сета с четири тома излизаше 2000лв,но като разбрах,че е китайски се разобедих.

то понеже в Индонезия работниците са по-добри от тези в Китай;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е вдъхват повече доверие Индонезийците. :P Абе Китай си ебало майката.Земе некой дръпнат се изсере върху сетчето ти и после даси блъскаш главата и да викаш"защо Китай"

П.П.Най-интересното е,че барабаните,които гледах би трябвало да са висока серия.Всички стойки бяха с двойни крака,съспеншъна беше супер спешъл,на барабанчето шайбичките са от ПВЦ,машинката за барабанчето се включваше с малкото пръстче.Абе яка работа,ама защо китай???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе определено за Китаи не се сьгласявам !!! Страна коята само испрати човек в космоса не е за подценяване !!! Просто има различни класове инструменти. Като имаш парички ,ето ти моито барабанче Mapex kоето е Китаиско и е вархьт повярваите ми,струwа 1500лв !!! (Демек колкото два комплекта Sonor)!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм на менние че не всичко китайско е боклук, все пак говорим за най бързо развиващата се икономика което едвали е чак толкова случайно. а и това са барабани от качествена и доказана марка чиито продукти са сертифицирани , не са полиетиленови чорапи по 20ст./бр. от илиенци.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е така,но аз съм решил да минавам на нещо по-добро и то много от стейдж къстъм,а това ми се стори по-добро и по-евтино,но не искам да рискувам.Предпочитам да дам 100лв отгоре и да си взема Оук Къстъм.

 

П.П.Извинявам се на момчето,че се отплеснахме от темата му.

Редактирано от bonzo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.