Jump to content
Българският форум за музиканти

Китарата не вади звук на лаптопа


Recommended Posts

Здрасти,прочетох много неща но,отговор не намерих на моя проблем.Аз прди месец смених лап топа,инсталирах си гуитар риг 5 и.... Никъв звук.Ся да кажа само че съм работил с тая програма на двата ми предишни лап топа с вградени карти и бях доволен от звука даже си пусках звука брез уредба на големи колони,всичко беше супер.Ся обаче не става и не става,немога да искарам никакъв звук,обаче на настройките за звука си отчита китарата а на праграмата риг 5 не.Забранявах устройства,слагах на под разбиране микрофони изключвах е не и не,не мога да се оправя с тия настройки.Айде някой ако е наясно да обясни стъпка по стъпка как се прави,лап топа е asus К72J,WIN7 ако това може да помогне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имах подобен проблем. Като погледнах настройките на изходните устройства (output) ми пишеше not connected. Този проблем май се появява най-често на Windows 7. Деинсталирах оригиналните драйвери и сложих ASIO4ALL. Рестартирах. Отворих програмата - направих настройките на АСИО драйверите и всичко си върви добре. Пробвай...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само НЕ си деинсталирай драйверите на звука.

 

P.S. не, че нещо, ама пооправи го тоя правопис....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не става.Драйверите са ми наред,not connected нямам,всичко си е включено.Други настройки иска явно.Помагайте с други идеи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом в Recording Devices на Windows ти засича сигнала, освен в настройките за входовете на Guitar Rig да избереш конкретния вход, друго не виждам какво можеш да направиш. И се помъчи малко по-добре да обясняваш, че много трудно ти се разбира какво точно си правил.
С asio4all пробва ли? С тях често се налага да си поиграеш с различни комбинации от включени/изключени входове в менюто на драйвърите, докато тръгне звука.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

asio4all е задължителен, иначе се получава голямо закъснение при свирене. За да пиша във форума, значи съм пробвал, почти всичко. Но нещо ми Убягва явно. Продължавам да приемам идеи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.