Jump to content
Българският форум за музиканти

Как да се науча да си озвучавам микрофона


ash92

Recommended Posts

Хора преди седмица си купих безжичен микрофон shure beta 87 slx24 . "Четох по форуми  мнения и самия продавач ми каза че трудно се настройва , дайте малко инфо  за настройването кое за какво ефекти , средни , ниски , високи , ехо , хал , поне малко да знам нещо . Ако може даже да ги преведете бутоните кое как са назовава на английски и на Бг.

Принципно моят глас във високия регистър е много силен а в ниския тих , трябва ли да увелича ниските а да намаля високите нищо не разбирам а и другите са като мен така , че предпочитам сам да си го настройвам .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорът на въпроса " Как да се науча да си озвучавам микрофона?"  е:

 

1. Много четене.

2. Много слушане

3. Експериментиране

4. Пак много четене

 

Задаване на конкретен въпрос/въпроси ако е останало нещо неясно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък смятам, че така зададено ми звучи несериозно. Отиваш значи в магазина и без да разбираш си купуваш този микрофон, който продавачът ти е казал е много труден за настройване.

Ти не попита ли продавачът да ти го настрои?

Тих-силен - има компресори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не , сравних два микрофона Shure beta 58 i 87 но поисках на нулеви настройки и просто много ми хареса 87цата и го взех . Просто искам да ми обясните кое за какво е и какво означава :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора аз ли не мога да се изразя , не мога да си го настроя на миксера , обяснете ми за високи средни ниски кое как се означава и други глупости това не знам поне малко нещо да разбера . Не искам да съм професионалист , просто искам поне малко да си имам понятие и да знам кое копче за какво служи :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора аз ли не мога да се изразя 

 

Ами така ще излезе... Значи сложи една снимка на миксера дето ползваш, за да ти напише някой кое копче за какво служи. Напиши и кое точно не ти харесва в настройките сега. Какво ще рече "не мога да си го настроя от миксера" ? Не можеш да включиш микрофона в миксера ли? Звук ли не излиза през колоните? Или звукът, който чуваш като пееш не ти харесва? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човекът май не разбира надписите на смесителния пулт, а и не знае кое какво е. Май му трябва учител по звукотехника,  за да започнат от нулата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами в магазина могат да му обяснят. 
За сега не мога да чета мисли и да отгатвам какво, къде има включено. Хвърлих и 50 зърна боб, ама в тази криза ги върнах в тенджерата за утре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&u=http://www.instructables.com/id/How-to-use-an-audio-mixer-soundboard/&prev=/search%3Fq%3Dmixers%2Bhow%2Bto%2Buse%26hl%3Dbg%26tbo%3Dd%26biw%3D1366%26bih%3D667&sa=X&ei=v_vRUOCIIIjYtAaJtoCABw&ved=0CDAQ7gEwAA

 

Ето от това  имам нужда  , в магазина на нулеви настройки си харесах гласа , но дали на всякъде ако е на нулеви настройки ще се чува гласа ми долу горе по този начин . Аз не вярвам но просто питам 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човече с поста си показваш, че си дал 2000 за нещо-микрофон и си нямаш понятие от нищо. Все едно да си купиш нова кола за 60000 да нямаш книжка и никаква представа от коли и много да искаш в магазина с 3 изречения да ти разяснят всичко за колите и правилата за движение...

Надявам се да разбереш какво съм написал...!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

*******************

*************************

Значи си получил това, което търсиш. Браво!

Ама като се опитах да разбера какво е туй, от което имаш нужда, се обърках.

********************

Първото нещо, което трябва да знаете е, че ще се занимава с умерена до голяма бюра и звукови дъски,

 

 

Нашето хваление и поклонение групата винаги се включите директно в нашата миксер.Ходим от миксера активни тонколони и имат страхотен звук.

 

 

Всяко борда berringer копие на друга прилична съвет. Berringer отнема само добри съвети и ги фалове. Те ще използват точно същия дизайн, освен с най-евтините части и труд, те могат да намерят. Аз съм казал (всъщност никога не потвърди това), че усвояващи всъщност спечели дело срещу berringer, защото който е проектирана борда усвояващи имаше твърде много време в ръцете си, и ако погледна в схема от няколко фута изписва като "усвояващи "

********************

Ти какво успя да разбереш?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чичо Г не знае, че ние даваме и на съществителните род. Мъжки и женски. Не само среден.

А за страдателен и деятелен залог на глагола не е и чувал...Както и четирите минали и четирите бъдещи времена, които липсват в неговия език. Като прибавиш към това, че аналитичният преводач в момента е някъде в Пекин, шльокавицата е пълна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.