Jump to content
Българският форум за музиканти

YouTube канали


Stagg

Recommended Posts

  • 2 years later...
  • 1 month later...

Даскалът по музика - образователен с много уроци, интервюта... Можете да ударите едно рамо за популяризиране.

https://www.youtube.com/channel/UCpFVMTbYPXKotzxLJ_IYVAA


Sent from my iPad using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 7 months later...
  • 2 months later...
  • 2 years later...

https://youtube.com/user/Y1o2o3Y Това е моят канал, ще се радвам да се абонирате ако ви харесва това, което чувате и виждате. Благодаря! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 9 months later...

Здравейте, колеги клавиристи! От два месеца насам се занимавам усилено с разработването на YоuTube канал. Темата я пускам тук, защото каналът е клавишно ориентиран, със няколко различни клона, ако мога така да се изразя. Основната идея е да се създаде техническа част, в която се обясняват основни функции на инструментите, които ще се презентират. Вторият клон е чиста аудио демонстрация, и третата(за момента) е подкаст, в който ще се канят музиканти от родната сцена. Имаме контакт със интересни имена от така наречения кръчмарски бизнес. В общи линии ще гледаме да има за всекиго по нещо, да е полезно и да има събрана информация за основни самосвирки, синтове, органи и т.н. 

Молбата ми тук е, ако не е твърде нескромна. Посетете каналчето и ударете по една камбанка и лайкче. Не ви коства нищо, а на нас това ни е от полза, за да има смисъл да продължаваме в тази насока. Доста неща са инвестирани, време, техника, и т.н. За момента с всеки ден нивото се качва, учим се в движение както се казва. Та поразгледайте и ударете едно рамо - ще сме безкрайно благодарни. Също, ако виждате нещо, което ние не виждаме - дайте съвети, споделете, за да се получат нещата по-добре. Предварително благодаря.

Оставям линкче на едно видео, от там на сетне сте вие.
 



П.С. Ако админите сметнат, че темата не е подходяща - трийте, няма поблем. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента нямам много време да гледам дълги клипове и ще им хвърля един поглед другата седмица, но разбира се, че ще се абонирам за канала и ще удрям по един лайк. :) Понеже наблюдавам доста други чужди канали със сходно съдържание, само да отбележа къде се очертава да ви е слабата част на вашия, спрямо другите, дето гледам - нямате големи финансови възможности да си осигурявате техниката и ще ви се налага да правите ревюта на това, което имате на разположение, докато на ония другите, самите фирми им доставят моделите, които да презентират или пък самите те са някакви големи магазини за музикални инструменти и разполагат с пълната гама пиана, кийборди и синтезатори. Да се надяваме, че каналът ви ще тръгне нагоре и в бъдеще ще имате достъп до повече техника, която да представяте. :thumbup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно набавянето на инструменти не е проблем. Както се вижда е доста трудоемко и дори за модела  с който разполагам в момента си има доста какво да се снима. В края на лятото предстои покупка на по-нов, а какво съм намерил в Ловееееч… Хамонд е. 😄 Също така имаме и доста приятели с най-различни модели синтове, аранжори и т.н. Със сигурност ще установим контакт с Ямаха България, също не мисля, че е проблем да ползваме инструменти за презентации. За другите марки ще видим, но предполагам, че нито Икономов нито Джема мюзик ще откажат. Тук всъщност е важно каналът да има гледаемост и популярност, за да има с какви очи да говорим с тях. Сложно е, но мисля, че ще се справим. Въпросът е да се учим от грешките си, които забелязвам в движение и да се създаде голяма база информация с добро качество. Да има за всекиго по нещо. Разбира се, в момента само се наливат средства и време, до година ще стане ясно дали нещо подобно има потенциал. Но пък… забавно ми е да го правя, носи ми някакво удовлетворение и дори на един човек да успеем да дадем съвет или да помогнем, пак е добре. Спорен ден. 😉

Редактирано от Maestroto
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

Сега ще ме намразите, но няма да се справите, освен ако целта не е просто забавление. Не искам да пиша есе по темата, но сте на грешен път. 

Ако е бизнес, търсите гледаемост и брой абонати, или дори само слава, трябва много сериозно да промените концепцията си. 

Стигал съм до над 10 - 15000 гледания на мои клипчета и в яда си, че са малко, побеснял съм изтривал всичко от канала си, вкл. и самия канал.

На кой му пука за нещо, което е гледано по-малко от 500 К : -)

Алгоритмите на Yuotube ще ви пратят толкова далеч, че дори няма да можете сами да си откривате клипчетата с търсачката.

Музиката е чудесно нещо, но на голямата сцената се пробива с мениджмънт и много талантливи музиканти остават незабелязани поради подценяването  му. 

Все пак, дано да греша. Успех! 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Естествено, че е за забавление. Ако в по-късен етап може да се изкара и някой лев от това - идеално. Известен на 40 и кусур не ми се става, други са ми приоритетите. А и не става въпрос толкова за музика, колкото за инструменти и техните възможности. Пък и както казах, ако можем да помогем на някой - идеално. А... И България леко не ни е таргет. :) Но ще трябва да тръгнем от тук - няма как.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.