Jump to content
Българският форум за музиканти

Реализация в музикалния бизнес


Recommended Posts

Здравейте! 

 

Публикувам този пост, защото вярвам че представители на музикални компании, организатори на концерти, продуценти и други от бранша посещават и преглеждат този форум. Моля да бъда извинен, ако несъзнателно нарушавам някое от правилата му!

 

Причината ми да пиша е голямото ми желание да си намеря работа в тази област. Имам висше икономическо образование - специалност "Интелектуална собственост", магистърска степен от УНСС. Поради невъзможността да си намеря работа с нея през годините след дипломирането си до момента съм се занимавал с оперативно счетоводство, спедиция, администрация в производствени и търговски компании. Голямата ми мечта обаче си остава свързана с музиката и затова отново искам да се опитам да я осъществя. Много бих се радвал ако има възможност да започна работа на подходяща за образованието и уменията ми длъжност. Имам желание и готовност да се уча, добри организационни способности и богата обща култура. Английския ми език е много добър - притежавам сертификат ESOL International - Expert C1. Работя бързо с компютри и лесно се уча да използвам всякакви приложения и програми. Активен шофьор съм с книжка C категория. От детството и юношеските години ми е останала много близка връзка с музиката - хорови участия, уроци по пиано и китара, които до голяма степен определиха избора ми за висшето образование. Искрено ще се радвам, ако прецените че мога да съм полезен с нещо на някоя от вашата компании и ме поканите на разговор/интервю с Вас или представител от отдел Кадри! 

 

Не ми се оставят лични данни във форума, моля при интерес да се свържете с мен на ЛС или оставете имейл да пратя подробна автобиография!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.