Jump to content
Българският форум за музиканти

Електро-акустична китара до 200-300 лв.


Wanko

Recommended Posts

Здравейте! Решил съм да премина от класическа към акустична китара, защото искам да опитам нещо различно. Имам електрическа, харесва ми, но това, че се чува само с допълнителен усилвател е - . Моля, предложете ми към кои марки и модели да се насоча, защото аз съм си избрал няколко. Ще оставя на вас да решите дали са хубави или не.  http://www.muzikalen.bg/bg/catalog/id/6430.html http://www.muzikalen.bg/bg/catalog/id/5589.html http://www.muzikalen.bg/bg/catalog/id/5585.html . Най-важното е да е с тесен гриф и да не "бръмчи" като свиря с перце.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

само да отбележа, че нито една от китарите на линковете не е електроакустична - всичките са само акустични, без никаква електроника и без пиезо адаптер.

Иначе варианти за акустична с електроника има много - може би да видиш и Ибанеците, примерно, защото има огромно разнообразие от модели, съответно цени. Виж Applause (ако ти харесва Овейшън тайп), виж Фендерите и т.н.

Мини по магазините, огледай повечко, поразпитай. Виж и в базара - има втора употр (което е условно казано, защото в много случаи те са си нови на практика и почти не е свирено на тях) Даже и аз се колебая да пусна една такава там, ама още не съм решил засега.

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите впечатления, от това което съм видял и пробвал по магазините - читавите електроакустични започват от около 400-450лв (читав звук и читава електроника). Добави още 150лв и си реши проблема за по-дълго време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше някакъв Фендер, на който бях свирил, който е почти същия като показания от теб, но с електроника - беше много приятна китарка с много удобен гриф! Потърси я, трябва да е някой следващ модел и вероятно с подобна цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За жалост мога да отдела само 40-50 лв +, защото ми трябват пари. Какво ще кажете за тази? http://www.technopolis.bg/b2c/details/158247/P11070901/EL-AK.KIT-FENDER-CD-60CE или да си купувам втора употреба?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братле, китара по снимка не се избира. Аз имам китара, която струваше към 350 лв. и ми звучи доста добре но съм я пробвал, а и Разбойника преди това ми я беше подбрал. 

Така, че  ... ако имаш даскал, взимаш го и отивате, пробвате и която ти хареса как звучи - купуваш. Ако не черпиш бира някой около теб, който разбира и вършите същата работа. Във всеки друг случай нямаш нужда от съвет защото си е чист късмет на какво ще попаднеш.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.