Jump to content
Българският форум за музиканти

...:::Среща на вокалите!:::...


toshevski

Recommended Posts

:blink: Няма смисъл! Който може днес, може да не може следващият път и така... ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО ПОРЕДНОТО ОРГАНИЗАЦИОННО БЕДСТВИЕ!!! :blink:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ами микрофона е "БАрингер" и е голям... :lol::blink: Бирата е "Самоплащайзер", а картофките са от сорта "Куписисамус"... :blink::huh:

 

едит: Моля да бъда извинен за днешното безхаберие и не особенна съдържателност в постовете си, но нещо много ме напече слънцето и мисля за бира в момента... ;)

Редактирано от toshevski
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да изкажа дълбокото си разочарование от неприсъствието на много хора на срещата! ;);) Но пък за сметка на това с Гаргата (а.к.а. CorvusCorax) и Robert Plant ни беше весело и пихме бира и за останалите! B):cheers:beer2.gif Но аз повече няма да се наемам да организирам срещи защото тази определено не беше от успешните! А за всички, които не дойдоха:spank.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да изкажа дълбокото си разочарование от неприсъствието на много хора на срещата! :):) Но пък за сметка на това с Гаргата (а.к.а. CorvusCorax) и Robert Plant ни беше весело и пихме бира и за останалите! :):)beer2.gif Но аз повече няма да се наемам да организирам срещи защото тази определено не беше от успешните! А за всички, които не дойдоха:spank.gif

Защо така бързо се разочароваш?

Ако не сте вие двамата с С.С. или както си викате:гаргата - тогава кой?

И причината не е лично във теб а в това че хората лятото не винаги са си на мястото и не се знае кой къде е. Ето и аз сега след няколко часа реших ще заминавам за провинцията. Обаче все си мисля че тук-там по сбирки или пък и на някой концерт - няма страшно, все ще успеем някъде да се засечем, пък ако не се видим ще си пишем!

Набързо искам да ви кажа чао засега другарчета много сте ми мили! :hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

толкова ми е тъжно, че чак сега прочетох- такива работи обикновено не изпускам, ама бях малко до морето за няколко дни... ще гледам да чета по-редовно, че отдавна не съм ви виждала и вече ми е мъчно за вас :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.