Jump to content
Българският форум за музиканти

Политика на БГ радиата относно даване ефир на неизвестни изпълнители


salt

Recommended Posts

Няма лошо, че радиата искат пари. Те от това се издържат в крайна сметка
Издържат са от малоумни реклами за малоумни идиоти,аз не бих определил Черната овца - соц-хит от преди демокраДцията за намбър уан,Дийп Пърпъл и траш метъл от 80-те само тука са оцелели..

не се радвам,че разни боклуци ни върнаха 20 г назад,малките не го осъзнават,ма кат гледам и родителите им..

Докат мислите има ли леб у продукта (плякан рекламен лаф) не сте музиканти,които обикновено са завеяни копелета,които не се интересуват от инвестиции и финансови рискове и т.н.,обикновено са антиевреи, и некви ирационални глупости им одат по тиквите..

За целата работа трябва организатор или "мениджър",откакто се поамериканчи племето просто..

Редактирано от Hillbilly
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 40
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Малински, не ме разбра. Исках да кажа, че нема кво да зяеме, след като няма какво да дадеме. Дори въпросната Черна Оффца е написана и записана както трябва, което я прави продукт. Реализацията му е въпрос първо на пари, а после на меланхолична емоция ( все още сравняваща преди '89-та и след т'ва ) - "доброто старо време". Според мен последното обяснява голямата аудитория тук за наши и международни дядовци с китари. А радиата са си направили проучванията и ни пускат все тях.

Ако искаш да оспорваш теориите на пазарната икономика, си закъснял с няколко века търсения на далеч по умни от нас социо-икономисти :) И това да се съобразяваш с тенденциите на "пазара" е признак на нисък интелект само в България. Вместо да се отчете, че имаш все по-голям избор, който може да направиш или да не направиш, ти съдиш другите, че го правят, 'щото са облъчени глупаци. Ма това те обрича на яд и умора. Няма да умрат хората и местата, които харесваш и където твоите интереси са на място като гъз в собствени гащи. А и каквото и да говорим, фактът, че все повече банди излизат с качествено записани и поднесени неща, означава, че ще се врътне меланхоличното и ще дойде съвременното поколение аудитория. Както вика кучката Axel : You just need a little patience....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искаш да оспорваш теориите на пазарната икономика, си закъснял с няколко века търсения на далеч по умни от нас социо-икономисти
Ъъъ,това професия ли е??

Явно си говорим на различни езици,социо и икономо въртигъзове (стар лаф,ако не го знаеш - наместват се на по дебелия @й) предполагам не са за обсъждане у форум,уж за музика..

Чекай да си кажем в прав текст - у бананистан (БГ) вирее само смешен метъл и малоумна чалга,то нема голема разлика м/у двата стила..

Има много добри музиканти,които обикновено са ъндърграунд,щото не им се лапат паци.

Как ще обясниме,че на стотина км от смешната ни кочина СФ виреят банди като Леб и Сол,Парни валяк,ае да не ги изреждам,Роллингите и маса световни банди нещо ни прескачат като Нигер-Булгер,то същото..

едит - ако искаш да чуеш качествен според мен звук,чуй Диана експрес,нищо ,че са записани в Балкантон с ламбови магнети и нямат общо със соц-метъла.

Редактирано от Hillbilly
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук стана като във вица "Като си некадърен и няма кой да те слуша - казваш че си елитарен и малко хора те разбират"

В случая казваш, че трябвало да лапаш паци.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ачка, както сме си говорили много по въпроса основния проблем е, че няма продукт с който да се започне. Няма го тоя рок енд рол, който навремето е накарал хората да слушат тая музика и да пълнят стадионите от тогава до днес. Свирят някакви прогресив метъли, технични траш и дет метъли и други такива. Без да има българския Ролинг Стоунс, българския Бон Джови или българския Деф Лепърд.....и те така. В общи линии почти няма такива банди и за това състоянието е това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук стана като във вица "Като си некадърен и няма кой да те слуша - казваш че си елитарен и малко хора те разбират"

В случая казваш, че трябвало да лапаш паци.

Казвам,че сичко,което гледаме по тАлавизора е навеждане и лапане на паци,което е жалко за кадърните ни музиканти..,явно не ми разбираш просташкия хумор.

Мене верно нема кой да ме слуша - отзвучителите ме намаляват,много съм се бил усилил..(е олигофрена не може да разбере,че мидъл-бууст не е усилване,а пробивност на шибания Гибсън),нойзмейкър ми е и скайпа ..

едит -пак да кажа същото - една група,което се подразбира от името е Група,където всеки си знае мястото и работата,не случайно нормалните банди идват с техни озвучители,наште келеши ще ги свалят на читалищно ниво..

Редактирано от Hillbilly
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:offtopic-001: Уважаеми колеги, моля ви спазвайте благоприличен тон в постовете си и се придържайте към правилата на форума.Благодаря ви за коментатире, но мисля, че няки от тях подлежат на редакция и цензура поради недобрият и неприличен език.Освен това излязохме доста от темата,която беше

Политика на БГ радиата относно даване ефир на неизвестни изпълнители

Моля, най-учтиво и любезно да се върнем към темата.Ако някой може да сподлеи опита си конкретно с имена на БГ радиа/ТВ и тяхната политика/тарифи за излъчване и от кога варира инфорамцията,нека сподели.Благодаря за бъдещите и вече конкретните отговори и размишления.

Поздрави! :)

Редактирано от salt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблемът, според мен, не е в политиката на радиата, проблемът е, че твърде много бездарни младежи са си внушили, че са бъдещи поп и рок звезди и като ги отрежат тук-там, почват да вдигат вой до небесата, че у нас всячески се пречело на "талантливите", "можещите" и прочие. Ако някои от Вас са толкова талантливи, защо не си направите клипове, качете ги в Ютубе, там със сигурност доста хора ще Ви забележат и ако имате качества, ще ви пускат по чужди радиа, така ще пробиете на световната сцена. Стига сте мрънкали, че у нас всеки Ви пречи, всеки Ви е крив. Вземете пример Дими Налбантов, пича си има сайт, качва си в Ютубе яките тракове, има си почитатели, продава здраво онлайн албумите си и се развива, хем печели чудесни пари от продажби, хем и всеки нов албум му е по-добър от предходния, а той самият е вече сред най-добрите китаристи в света!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Не, че слушам много радио, но тъй като темата е именно за тях: Дими пускат ли го по БГ радиостанции?

Ами сигурно не го пускат, ама на него сигурно не му и дреме, че не го пускат по БГ радиостанции.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малкото ми допирни точки с българските радиа са когато пътувам и някой селяндур е разлял местното радио по половината честотен спектър и ми смущава трансмитера, та докато търся нова свободна честота, минавам през радиата :) Понякога си пускам нощния блок на хоризонт да чуя политическите настроения сред пиянките и безделниците, които звънят в предаванията :greenball: много е ободряващо като пътуваш

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като пътувам из София към работа или обратно често слушам - Зи-рок, Радио 1 рок или Стар ФМ. Това са радиата които слушам, почти всеки ден. Но това около половин-един час. В интерес на истината - чуват се БГ групи по тях, най-вече по Зи-Рок. В другите две - почти не съм чул БГ група. Може би само някои класики - Щурците, Тангра, Диана Експрес, Сигнал, Ахат - такива неща. По Зи-Рок обаче съм чувал и групи, които творят и в момента.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато пътувам слушам радио, няма много българска музика. Не слушам БГ Радио, защото излъчваната музика не е по вкуса ми.

Слушам радио винаги, когато мога. И съм отегчен от плейлистите. Ако не са няколко по-специални предавания или конкретни радио водещи, не бих посегнал към приемника. Понякога просто ми трябва музикален фон.

Липсва ми радио за нова българска музика из средите на самиздата.

Не съм съгласен с мнението, че не се слуша радио в България. Проблемът е друг и е комерсиален. Ще ви припомня, че в една тема на колегата Savov има доста информация по въпросите не Salt и на всички интересуващи се от българския радиоефир и възможностите да звучат в него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.