Jump to content
Българският форум за музиканти

Muzikant.org - Архив с ТАВ-ове на български песни


Recommended Posts

Извинявайте, но има ли някакъв шанс тези табове да се качат на сървър, до който да има достъп извън БГ, щото аз не съм там за момента. Благодаря предварително. А ако няма начин, бихте ли ми ги пратили на мейл - svilen@mail.rit.edu :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песен за Азис е идеална - бравос B) - въпреки че мисля не беше на Епизод B) , а на една друга група - Аркадия или нещо подобно :think: . Другите, които пробвах са на БТР - добро начало :bravo: , има леки неща които трябва да се по-оправят, като - bends, hammer ons, pull offs, та с тия две ми любими :inlove: песни ще се опитам да се заема и да ги довърша - Цвете от луната и Елмаз и Стъкло :)B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Въй! :ph34r:)) ... мн добре, най-после някой да се захване с БГ табове ... та ... тва ми дава някаква надежда че ще можите да ми помогнете и с табове на група Ер Малък (Ь) ... или на Ера (БГ) ... аз пуснах и такава тема, но никой не помага ;) ... пък тва е срамно ... се пак ер малък са сигурно най-стоиностната българска група ... както и ера ... ае изобщо сичко сварзано с Любо Малковски ... ама да не се откланям ... та ... ще се пробвате ли да направите нещо на Ер Малък ... въпреки че там нещата ми са вийдат ... бая бая по сложни от тези досега които сте напраили там ахат и т.н. .. но ... ако успеете ... наистина ще сам много благодарен :D)) ... особенно за песничките от Албума "1" на Ер Малък :П ... и т.н. или Ера ... ама както и да е ... явно че са доста слойни щом никой не е направил до сега ;) ... та ... дали ще е вазможно нещо такова ... ?

 

П.С. www.invsbl.data.bg ... тук съм качил всичко което може да се намери на тези групи ... ако някой се интерсува ;) ... има и доста рядки неща ....

 

та ... чакам отговор на молбата си ;) ... :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да навиеш RockMan - той е идеолог и главно действащо лице. Разбира се killer вади всичко и върши страшно много и не искам да го пренебрегвам, ама какви ТАВ-ове пише... Но оффенс, дюд! :green:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:godbless::godbless::metalist:

 

Благодаря за добрите думи, а за писането на табове ..... :headbang: за това сме колектив , всеки допринася за общото благо!!! Това което ме стопля още повече е че лека по лека се увеличаваме, благодаря на всички участвали в досегашните таб-проекти,работата която сте свършили е страхотна :godbless: , приканвам всички които имат желание и възможност да извадят част от някоя Българска песен (било то Акорди, соло или някой риф от песента) и да я пуснат тук за да може всички желаещи да я допълват ..... така лека по лека ще създадем един приличен архив от песни!!!

Поздрави!!!

 

:twisted: Марио :twisted:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 months later...

Ами днес почнах на Щурците-Мускетарски марш

ето докъде горе долу стигнах ако някой може да я доразпише а ако може и на ГП ще е супер аз утре продължавам но да не го забравя:thumbs_up:

 

 

-----------------------------------------

-----------------------------------------

--1------4--7------9--2---------------- :|

--2------5--7------9--2----9-9--9---9

--2------5--5------7--0----9-9--9---9

--0------3--5------7--0----------------

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)
ETO ги всичките в едно .зип-че. Успех и не пести критики и/или препоръчки към авторите! ;)

може ли да сложиш зип-чето пак, че вече го няма а и аз не мога да ги дърпам от тоя сървър там... мерси отсега! :greenball:

Редактирано от stanbog
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ето ТУК качих всички български табове, които имам. Някои са в по няколко версии, пазя повечето неща, които съм свалил от Форума.

 

Успех! :)

Редактирано от Baby Thomas
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Супер яко! :)

 

Добави и линка към 20 мегабитовия ми мирър. :D (Не се фукам :rocker:)

 

http://www.virtualive.info/bgtabs

 

Има целия зип и индивидуални табчета :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

И аз бих желал да видя "Хвани живота си в ръце" в колекцията :thumbs_up: ,че едно приятелче барабанист от училище иска да я свирим на аборигентската.Ритъм китарата се някък криво ляво ще я нагодим,ама соло китарата...зор. :wallbash:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.