Jump to content
Българският форум за музиканти

Jackson, Fender, Ibanez или Esp?


Според Вас коя марка произвежда най-добри ел. китари?  

46 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

  • Отговори 31
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Aми направи си анкета. Ама разумна няма най-добра китара. Какво значи най-добра китара? Кое определя една китара като по-добра от друга и кое обратното? Аман ;)

Редактирано от Fender_str
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изобщо не ми е ясно каква е идеята? Не знаеш на кои китари да си фен ли? Вместо да се чудиш кви глупости да правиш седни да свириш...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На теми, които не ми задържат вниманието или не са по мой вкус, по принцип се старая да не пиша. Например, за ЕСП или Фендер няма какво да кажа, значи и ни6то не казвам. Това от една страна.

 

От друга, дълго време се опитвам да замълча пред подобни отговори и досега успявах, ама то всяко не6то си има граници.

 

За мен лично е крайно неприятно да чета в този форум мненията на едни и съ6ти ползватели, изказва6ти се по идентичен неколегиален начин, като по подадена команда. Да кажеш веднъж, човешко е, ама винаги едно и съ6то и то от едни и съ6ти - ,,тъпо, безмислена, малоумна, порови се малко па тогава говори и т.н."

 

Бах мама!!! ;);):blink:

:wall:

 

Самия факт, че темата ви се струва безинтересна, но пък сте загубили време да отговаряте, сам по себе си е парадокслен и означава, че и вие си губите времето във форума, а не свирите. Ама за капак поучавате другите!

 

Аре малко усе6тане, братче?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.