Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
svilen_a

Продавам свои текстове

Recommended Posts

Здравейте, още от ученик пиша текстове на английски и български. За съжаление повечето от тях няма кой да изпее, защото в момента нямам амбицията да пробия като изпълнител (така и нямах успех с намирането на група, а за соло кариера нямам средства в момента). Ако искате да ви пратя мои текстове, да видите дали ще харесате нещо ми пишете на скайп: ziu_bg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравей, имам нужда от текстове за песни на английски и бг. Пратих ти покана в скайп. Ако не е актуално, пиши как да се свържем.

 

Поздрави

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By LadySonnet
   Здравейте, казвам се Eliza и от 10 години се занимавам с преводи на текстове на готови песни на английски език. Ако желаете Вашето готово парче да звучи и на английски език, моля свържете се с мен. Накратко за моя опит: 5 години работех това за унгарска музикална компания. Превеждала съм песни за Испански, Австрийски, Немски, Френски и Руски изпълнители. Владея няколко езика, но се ограничавам с преводи на английски. Жанровете са преди всичко поп, рок и джаз, но съм писала и за опера, R&B и рап. При проявен интерес мога да изпратя демо. Можете да се свържете с мен на: witteeliza@gmail.com.
    
   Пожелавам на добър час на всички тук с музиката, която правите!
  • By tekst_po_poruchka
   Текст за Вашата песен - готов, или по поръчка, срещу ...

   ... срещу интересно предложение от Ваша страна. Парите не са приоритет и/или задължително условие, т.е. - можем да работим на бартер, на изплащане, срещу договорени съвместни прояви и т.н. Въобще, ако искате професионален текст от истински поет - мислете и предлагайте. Пишете ми на tekstko@gmail.com. Отговарям в рамките на деня.

   За професионална музика - професионални думи. Написал съм и пиша само текстове със собствена мелодия - с поетичен ритъм и рима. И с послание, разбира се. Всеки текст е самостоятелно произведение - стихотворение. Прочитате го и Ви харесва. И после го правите на песен.

   Имам готови текстове за песни в различни стилове - рок, поп, латино, рап. Какъв искате за Вас? Заявете желанието си на tekstko@gmail.com. Изпращам Ви уговорения текст - за да го изпробвате и да го харесате. Единственият Ви ангажимент е в разумен срок да кажете искате ли го да използвате. Всеки текст е защитено по съответния начин произведение и ползването му се договаря писмено.
    
   Особено обичам да пиша текст по готова мелодия. И клиентите си ги харесват. Поръчайте Вашият текст за песен по мелодия - срещу ... предложете ми?

   Думите Ви чакат, за да ги направите песен.
  • By lucellent
   Здравейте, някой би ли се захванал да преведе една песен, ако може?
   Не става въпрос за буквален превод, а такъв с който песента да може да се изпее в български вариант (демек да е с еднакви срички и такти) като се запази смисъла. Нещо като писане на нов текст върху готова мелодия
  • By RallyS
   Здравейте, колеги! 
   За първи път пиша в този форум, и предварително се извинявам ако вече тази тема съществува и е обсъдена. 
   Занимавам се с поп и джаз пеене от 10 години, понастоящем съм студентка в НМА " Проф. Панчо Владигеров", гр. София. Имам две дуетни авторски песни, но сега съм решила да продължа професионалните си занимания самостоятелно. И така, търся добър текстописец, с който мога да работя както за предстоящото ми парче, така и за напред. Ако вие се занимавате с писане на текстове или познавате някой, който наистина го бива в това, моля пишете в тази тема или на лично съобщение, за да установим контакт. Благодаря!   
  • By Фей
   Здравейте, мили хора! Имам един въпрос. Аз пиша стихове от доста години и направо си умирам някой да изпее някой мой текст но си давам сметка, че вероятно има разлика между стих и текст на песен, та въпросът ми е - как става цялата работа - тоест трябва ли да пиша текста по музика или може и обратното - някой да напише музика по текста ми? И въобще как музикантите се свързват с текстописци?  Всъщност - има ли според вас някакъв шанс въобще някой да поиска да изпее текст на някакъв неизвестен непознат писател или да изтрия това от списъка си с желания?  
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.