Jump to content
Българският форум за музиканти

Наши видео клипове


Recommended Posts

Здравейте, ето един кавър и от мен. Все още се уча и наблягам на по-лесни за свирене песни, като тази например:

 

 

Приемам всякави критики. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

евалата човек, свиренето е много стегнато и всичко си звучи хубаво и точно на мястото :) звукът и картината обаче са........ xD под всякаква критика :( пробвай да направиш нещо в тази насока, една идея по-добро видео и те съветвам да не взимаш звука от камерата... ако не можеш да си озвучиш целия сет, използвай поне 1 микрофон някъде из стаята, за да хванеш някакъв по-общ звук, защото така от камерата звучи супер прегоряло... и си свириш добре :) опитай се да се предизвикаш малко повече със следващата си песен (; 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси!

За качеството на записа, да отврат е, ама това е положението в момента. При първа (финансова) възможност, ще направя нещо по въпроса :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А докато изчакваш да се появи финансова възможност за собствена техника за озвучаване, може да поискаш на заем нечия за някой следващ кавър. :) Ако не микрофон/и и т.н., то поне по-добра камера, която би могла да изкара по-добра картина и дори една идея по-добър звук. Не е като да не се намират такива. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Ето едно видео клипче и от мен!Тук не искам да показвам някакви музикантски умения понеже изпълнението само по себе си е малко смешно и безцелно,видеото също!Снимах спонтанно понеже най сетне си взех профи тунер за настройка на барабаните и снимах за да чуя от страни има ли ефект!Ефект разбира се има и то огромен,препоръчвам на всеки дръмър било то профи или аматьор като мен да си вземе,наистина някой може да притежава уникален барабан и да не му е чул истинския саунд!Уреда,който си взех е механичен понеже не е и толкова скъп,марката е Дръм Диал американски и струва шейсетина долара!Ето и клипа-колегите които нямат фейсбук може и да не им се отвори,но и аз самия не знам как да кача клипа по друг начин! При първа възможност ще корегирам нещата!
:drummer:http://www.facebook.com/photo.php?v=531329100251324&set=vb.100001227178088&type=2&theater

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един кавър от мен. Качеството на записа отново е на ниво :greenball:

 

http://www.youtube.com/watch?v=TcCnuDXZe3A

 

По средата малко я обърках...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко млатене и от мен с Новото ми вече стард барабанче Васко къстъм 14"/6,5" клен/орех,то стана точно на година,Много съфоромници и колеги добре го познават и от базара там го продавах в известен период,но като че ли година по късно,както старотао уиски поотлежа и взе да обажда по добре ха,ха,ха!Свалих го от продажба!Ето и клипа,макар и малко тъмен,но с изцяло натурален саунд без озвучаване,представям си ако се озвучи как ще звукне!

http://www.facebook.com/photo.php?v=533467686704132&set=vb.100001227178088&type=2&theater :drummer:

Редактирано от prasoche
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.