Jump to content
Българският форум за музиканти

Сценични дрехи


Blackout97

Recommended Posts

Е има тема за сценично поведение,и мисля,че трябва да има и за сценични дрехи.Нали?Та как се обличате като свирите на концерт?

Редактирано от Blackout97
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато се обличаш за концерт или за фотосесия с бандата е много важно да се облечеш в самата музика, а не в твоя собствен стил. Трябва да има поток на това което правиш от всякъде, за да е силно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Ах, какво съвпадение - и аз така :D По едно време мислех да си сложа един - на ключовете на китарата да виси, но после жената ще ме ошамари :greenangel:.

 

Майтапа настрана. Тениска и дънки, някоя и друга верига (свалена от тоалетното казанче например) и удобни маратонки за footswitch-овете - преди всичко сценичното облекло трябва да бъде практично и да не пречи на изпълнението.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Убава тема..,черна или по-шарена хипи тениска и джинси/ къси панталони,ако е жега,както си ходя по улицата -така и на сцена..,обикновено с Найк маратонки,че са по-удобни да скачам по шиб@ния овърдрайв :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купих си много тесни, прилепнали дънки и червени кецове тип аре-да-са-баш-конверс + колан на лилави цветя + тениска на Ювиги + колан за китарата тип полицейска лента ( за осигуряване на периметъра хаха ) + малко лепенка връз китарата. Е така излизам. Може и панталон на шотландско каре, втъкнат в старомодни кубинки и с тиранти на черепи.

При всички случаи изглеждам толкова смешен :blush: , че накрая предпочитам от тва горе ^ да останe само тениската и китарата, като заменя неудобството с къс и широк милитари панталон.

 

Искам да апелирам въодушевено форумното човечество да проявява подкрепа към родното творчество активно, като излиза с тениски или друг мърчъндайз на български банди, които харесва. :metalist: Засега имам тениски на Ювиги, OverGame, Alley Sin, Проказа, SEVI. Оглеждам се за нови по гигове и фестчета. Пазя ги в гардероба, за лайвове на мойта банда. Share and support your local! :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги в торбата с гиъра се намира някое кожено панталонче, кожено якенце и любимата черна риза с черепа на гърба (герба). Иначе под дрехите съм гол.....обикновено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.