Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся върд калъф за китара


notnow

Recommended Posts

Къде в София бих могъл да намеря? Трябва ми доста спешно до около месец :) Някой, ако има стар такъв и има желанието също ще го взема. Може да изглежда както си иска - само да е здрав, че ми трябва да си пренеса китарата със самолета :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм сигурен дали може? Ако не ме пуснат? Доколкото рабзрах може и да ме пуснат, ама може и да не ме... Не, че ми се рискува - едвам си събрах парички за ел.акустично ибанче и ще ми е тъжно, ако се преcaka :) Ама отивам да уча висше и трябва да си взема един тон неща от вкъщи. Дори колонката няма да си взема - сигурно ще ми я пратят по пощата. Не знам как да постъпя... И все пак някой да знае нещо за твърдите калъфи или да има? Гледах в интернет от 120 някъде видях да почват новите, което си е доста за мене.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж в базара, има линк в раздела "Купувам-Продавам" (да не повярваш). Иначе куфарите са горе-долу толкова в магазините, това е положението.

 

Друг вариант е докато си в чужбина да си вземеш оттам някоя евтина китарка и да разцъкваш там. След това я продаваш, или просто подаряваш на някого, и си готов. Ако по някаква случайност решиш да се връщаш насам ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.