Jump to content
Българският форум за музиканти

Озвучаване на каменната сцена в Борисова градина


master_gamgee

Recommended Posts

Питането е по молба на приятели, които организират LARP (Live Action Role Playing) игра на 16 юни в Борисова градина (София) - на и около каменната сцена. Аз не я знам тази сцена (не съм софиянец), но те казаха че е една и би трябвало да я знаят софиянци. Та за тази игра им трябва едно семпло озвучаване - ще пускат само музика, макар че още не са уточнили дали ще са аудиодискове, mp3, съответно още не се знае дали ще им трябва CD плейър, лаптоп или каквото там, но така или иначе не става дума за някакво сложно озвучаване с микрофони - трябва им единствено система с която да пускат музика. Естествено няма да събарят глави с мощност (а и няма да получат разрешение от общината) - става дума за нещо малко от порядъка на 2 kW мощност.

Та, трябва ми предложение, ако някой от вас може да свърши работата или пък да предложи човек в София, който може да я свърши (информация и контакти може да пращате на лична бележка).

Трябва ми и още една информация - по принцип моите приятели са издействали разрешение от общината (или съответната отговорна институция, не знам точно), но още не са проверили какво е положението с тока...някой има ли идея за събития които се провеждат там откъде може да се вземе ток за озвучителната система и съответно при какви условия (официални разрешения, плащане и т.н..)

 

 

Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами взимаш си едно агрегатче на бензин, слагаш две активни колонки или пауърмиксер, и сте независими.....така съм виждал няколко банди да цепят в БОрисовата..... и си имаше доста звук....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е аз мога да свърша работата, ама съм във Варна и не мога да се занеса натам с техниката, а приятелите дето имат нужда от озвучаване, не разбират (а и нямат апаратура)

...впрочем вече имам добра оферта (благодаря на rudibass), така че темата е вече излишна

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.