Jump to content
Българският форум за музиканти

Мастер клас на Стенли Джордан


L.K.

Recommended Posts

Шегувайте си се, ама Ку-Ку бенд са си страшни музиканти, това, че някои хора ги карат да се занимават с чалга е съвсем различен въпрос... Много се радвам че около концерта ще има и такива събития, звучат вълнуващо. Съжалявам, че заради проклетото ми финансово състояние няма да мога да си позволя да присъствам на тях... Желая на всички късметлии, които ще бъдат там, едно невероятно преживяване! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миро Ламбов. Абсурд е лошото финансово състояние да е пречка да присъстваш. Не знам къде се намираш, но ако стигнеш до Казанлък, ела на стадиона и само си покажи личната карта, за да видим, че си ти наистина. Пари няма да ти трябват.Ако има още нещо за уточняване-0878938877

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше наистина приятна изненада. Много щедра е от Ваша страна тази покана и разбира се, аз съм благодарен за нея. Ще направя всичко възможно да присъствам! :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пфффф концерта беше покъртително як!!!! :) И тия момчета от Враца после също се раздадоха :)))) Много се кефя на такива купонджийски лайвове :) Скоро ще кача снимки, и си посипвам с пепел главата, че не заредих батериите добре, но не е като да нямаше колеги снимащи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беше уникален концерт! Този човек просто промени живота ми.... :) Благодарен съм много на господин ееееее! Пролича си, че сте от малкото хора, кото го правят заради музиката и хората, а не заради някои други неща! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Концертът беше задължителен за всеки серозен начинаещ китарист. Стенли изкара звуци, които са немислими за възпроизвеждане в ютюб, с китара, ръгната в компютъра или замазана от метълски камиончета.С една китара и две ръце изкара музика за цял оркестър.

 

Неловко ми стана от празната трибуна, но тъмнината оправи впечатлението.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Мисля , че за първи път пиша в този раздел , но няма как да не споделя впечатленията си от гостуването на Стенли Джордан , но преди това искам да Благодаря на Даниел Николов и другите организатори , които направиха възможно това събитие да се случи

 

Така , майсторския клас беше изключително полезен и то не само за китаристи , а за всички хора които се занимават с музика. Аз лично научих нови неща , особено по отношение на репетирането и концентрацията преди по време и след свирене. Имаше много примери, които той даде от практиката си , но този който най ми направи впечатление беше историята , която разказа за това как е свирил The Shadow of your Smile когато е бил 17 годишен и как сестра му го секнала , като му казала , че това е някоя друга песен но не и The SHadow of your Smile , понеже е предавал някаква излишна виртуозност която не отивала на тази песен. Евала !!!, час и половина не се умори да отговаря на всякакви въпроси по отношение на музиката

 

Концерта също беше жесток макар , че имаше не повече от 400 зрители, , което е много малко за такава световна величина , но повярвайте , аз живея в Казанлък и този стадион от много години не се е радвал на толкова много публика :) та дори и на футболни мачове :)

По отношение на репертоара половината парчета лично за мене бяха познати , другите не толкова , но класата си е класа. По едно време ако трябва да съм честен започнаха да ми идват малко в повече скалите и адреналина , но точно тогава Стенли променяше курса и ставаха наистина невероятни неща. Особено на песните където свиреше на пиано и китара едновременно. След това и 3-те песни с Бистришките баби бяха уникални, а в последната песен вече даде всичко от себе си , а и озвучителите надуха доста нивото на звука и в частност басите , което доведе и до последния акорд , който беше супер-мега епик грандиозен и се разнесе такъв тътен от резонансите на китарата , че наистина повярвайте ми такива неща наистина не могат да се чуят на слушалки в тюбата , но няма и как иначе. Чудесен китарист , неверояна китара и много добро озвучение :metalist:

Редактирано от emo_tion1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес го чакахме да се появи в един търновски клуб защото знаехме, че е в Търново на разходка,но уви след вечерята си е останал в хотела.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.