Jump to content
Българският форум за музиканти

Мастер клас на Стенли Джордан


L.K.

Recommended Posts

Stanley Jordan ще проведе на 9 юни мастер клас, в който могат да вземат участие китаристи на адекватно техническо ниво. Общият брой на присъстващите, ще е 50 човека. Участието в Мастер клас е БЕЗПЛАТНО. Мястото е Изложбената зала на Общински информационен център-Казанлък, Ул. “Искра” №4, 13.30 часа.

http://medialive.bg/...=Stanley+Jordan

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

50 човека могат да вземат участие - китаристи на адекватно техническо ниво. Кое не разбра? Отворени места да пише за кибици?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей пуквам се от яд! Точно на тая дата си идвам към България, но целият ми ден ще мине в пътуване. И не се ядосвам толкова заради самия мастър клас, а заради възможността да се срещна с редица хора от форума които на крак ми идват.

Приятно изкарване на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Познавам залата и нивото на местните организатори. С 50 китариста (кибика) в залата ще е горещо и едва ли ще е комфортно. Дано поне не е шумно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано: Вчера, 11:37

И за кибиците има добра оферта. :thumbup:

http://stzagora.net/...BE%D1%80%D0%B4/

благодаря за отговаро отдавна имам билет

мога да допълня че освен залата за мастеркласа и самия стадион не побира много хора така че ако още някой ще идва да го има в предвид

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам,ако засегна някой но тези обявления малко издишат... :nono: или приличат леко на "приказки на маса" :whistle: -какви 50 човека ,какво ниво ,какви 5 лв...

Ако във форума има колега ,който се занимава с организацията по гостуването на Стенли моля да обясни малко повече за "адекватното" техническо ниво ...кой ще съблюдава нивото ,изпит ли ще има или конкурс?Кой е персонален организатор,списък ли ще има , на какъв тел ,или адрес ще се заявява участие ,как ще се разбере кой /кои/ ще участват... :secret:

А ако няма 50 човека кандидати ,какво следва? :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На страницата във фейсбук http://www.facebook.com/groups/235244929906482/ пише и за някакъв флашмоб...

КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА НА СТЕНЛИ

Този перформанс, който ще се случи на сцената-след концерта в Казанлък, започва в аванс в други градове. Ще представлява ФЛАШМОБ. Във вторник, в 15 часа, тук на сайта и във Фейсбук ще обявим мястото и часа, в който първият китарист ще отправи послание към Стенли. Послание на живо, без микрофон-само с китара. Събитието ще излъчим на живо-с картина и звук-тук на сайта...Очаквайте шоуто във вторник-15 часа съобщение къде и кога!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Използването на английски изрази на какво се дължи, слаба български език, начин за печелене на влияние и тежест в изказванията или обикновена надувка???Понякога се получават доста комични ситуации,щото английските думи имат доста значения които зависят от контекста.

Постоянно се пише по този начин във форума, малко ми звучи ,вижте ме кой съм ползвам английски, оти българскио ми е слаб. :crying: :crying: :crying:

Редактирано от iliev.p
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

По отношение залата-не е много голяма, но става. Леко кънти, по тази причина ще носим мокет и ще го сложим отдолу.По отношение селекцията-от София ще си доведе студенти от Консерваторията Цветан Недялков. От НБУ-селекцията се прави от професор Панайотов, от Пловдив-Веселин Койчев. Милиция на входа няма да има. Идеята е нивото на участниците в мастер класа да е над испанска балада, за да не е скучно на госта. Поканили сме Бисер от Алегро, Максим Горанов, Веско от Бургас и китаристи на такова ниво.Поканени са и децата от школата по китара- Казанлък, които свириха снощи в Музея. Ще направим всичко възможно всеки, който иска да види Стенли, да може да направи това.Милиция на входа няма да има-нека всеки прецени дали да присъства на мастер класа-все пак не трябва да правим мелета. След концерта ще има афтърпарти на сцената. Ще помолим госта да се пооправи, да се върне и да участва в български купон. Който иска да му каже нещо от сцената-да го направи с китара. Вече се записаха хора. Адресът е-office@medialive.bg. Колкото до флашмоб във вторник....Мястото е удобно за всички, които искат да дойдат, часът-също. Ще ги обявим във вторник, 15 часа. Първият китарист е убиец и ще даде представа за представата ни за "ниво".Ще излъчим това шоу на живо. Идеята на концерта на Стенли е да съберем музиканти, всички да останат на къмпинга до стадиона и максимално да се забавляваме. Всякакви идеи, помощ и съвети от всички са добре дошли. Особено разчитаме на местните хора. Благодаря ви предварително за помощта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.