Jump to content
Българският форум за музиканти

Bugera V5 - разочарование.


Guest

Recommended Posts

Дано поне със сервизите на Динакорд всичко да е наред. За една лампова глава, която беше капарирана чакахме с групата 5, 6 месеца и накрая се отказахме и си взехме капарото. За 2 говорителя които уж щеше да дойдат за седмица чаках около 2 месеца, като от време на време им се обаждах и чак ми се караха, че не трябвало да званя защото като били дошли те ще ми се обадят. Е на края се обадих пак аз и се оказа че били забравили да ме оведомят че били дошли въпреки, че и те бяха капарирани. И на края за един футсуич на LINE 6 който щеше да дойде след седмица (много ясно че седмица :greenball: и те ще се обадят :greenball: ) ми заявиха че не е нужно да давам капаро за него щото съм бил сериозен клиент чаках 3 месеца и след това ровейки из нета видях, че го имат наличен звъня веднага по телефона и една служителка ми заяви, че в момента не можела да се разправя с мен защото имали много работа. На следващия ден ми се обадиха за футлуча но вече не искам нищо от тях. Сега ще да правя голяма поръчка от Томан и си мислех пак през Динакорд да стане но предпочитам да си дам 30 евро и да не се занимавам с глупости (ще си разделим доставката с групата). ЯВНО НЯКОИ ФИРМИ В БГ НЕ ГИ ТРЕСЕ КРИЗАТА!

Редактирано от lyu_records
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хората, занимаващи се професионално с музика, явно не ни разбират нас, на които това им е хоби. Всичките ми музикални неща са от по-евтинките, защото за мен това са пасиви - не ми изкарват пари; затова и няма да ги сменя в обозримо бъдеще. Иначе имам възможност... просто в момента няма смисъл...

Може би само тези с голямото "его"..е,и тези,които наистина могат да си го позволят и го заслужават.Аз съм професионален музикант от 24 години.Хвърлял съм пари за оборудване,транспорт,имидж и други подобни глупости,с които съм могъл да си купя 80 м2 монолитен апартамент в центъра на Пловдив.С времето разбрах,че не това е важното,а умението да боравиш с техниката,да си вършиш работата и не на последно място - да можеш да се продаваш добре.Работил съм със 6Kw апаратура и с два 12 инчови бокса за едни и същи пари.Аплодирали са ме еднакво когато съм свирил с Fender за 2200 марки и с Aria за 180 евро...Като практичен,опитен и много експериментирал човек стигнах до извода,че няма смисъл да си давам парите за продукти,на които 70% от цената е заради самата марка.Така че made in China е моят любим бранш от няколко години насам и не съжалявам ни най-малко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на теб тогава!Свири с продуктите made in China от любимия си бранш и Aria-та за 180 евро и се радвай! :godbless: :godbless: :godbless:

С темата приключих , лека нощ.

Редактирано от Dean
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок. Замислете се, колко много неща в днешно време се правят в Китай. Заготовки, които после се сглобяват в щатите, или кой знае къде. На всички големи фирми и производители им ясно, че икономически по-изгодно е да се произвежда част от хардуера в Китай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кеф цена няма! Който има пари дава, който няма точи лиги!А границата е мнго тънка между това какво се разбира от професионален музикант и любител! Лично аз се познавам с много любители, които биха скрили топката на доста професионални музиканти! А аз го въсприемам по различен начин, няма професионалисти и любители има хора, които могат и им се отдава и хора на които не! Да не споменавам и какви учители по китара съм срещал тук във форума а беше на скоро!

Та както и да е дано човека да си оправи усилвателчето че действително е много гадна случката! :recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз под професионални музиканти имам предвид тези, които си изкарват пари с музика и в този смисъл техниката им е един вид актив. Иначе наистина има доста любители, които са изрУди :)

 

А с Динакорд не вярвам да има проблеми човека - само добър опит имам с тях ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не разбирам какво я дъвчете още тази тема... лош късмет - това е! Иначе сервизите не са пълни с Мерцедеси ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^

Тва последното малко като reply в тема "развали ми се Голф-а (2-ка), оплаквам се" и отговор - "купи си Майбах и няма да имаш ядове".

 

Със сигурност Garland са супер - тук има много отзиви, а и семпли/ревюта, но човека си е купил евтин лампов усилвател от бюджетна марка, а ти му предлагаш бутиково решение на въпроса. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аплодирали са ме еднакво когато съм свирил с Fender за 2200 марки и с Aria за 180 евро...Като практичен,опитен и много експериментирал човек стигнах до извода,че няма смисъл да си давам парите за продукти,на които 70% от цената е заради самата марка.
Е,да, може и с Москвета да се кара по магистралата,може и с БМВ,дали повечето ще предпочитат първите,щото са по-евтини?

Ся ако кажеш,че не намираш разлика между двете освен цената..,само за кинтите работиш,то ясно,ама всеки бачкатор си взима хубави инструменти,освен ако не е мазохист..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D ...имам и доста хубави...но не бачкам вече с тях,не виждам смисъл да ги хабя напразно,държа си ги само за кеф...евтините ги модифицирам до състояние,в което да са ми комфортни,останалото го постигам на компромисно,но въпреки това задоволително(за моята работа) ниво чрез следкитарните устройства...а за разлика,че не намирам - никъде не съм писал - само дали си заслужава...
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само, че ако имаш акъл в главата и колата ти трябва, например, за да носиш щайги по селата и да знаеш, че имаш проста, здрава кола, която не се чупи, вероятно би вложил в московеца ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Няма нищо вечно на тоя свят и спора е глупав.

Цена = Материали + Труд

Лоша изработка = Не квалифицирана рабтна ръка или "они ми плащат колко да не умрем, а я работим колко да не заспим"

Некачествени материали = Ниска цена

А това с москвича е друга работа. Сигурен съм че в БГ е пълно с мерцедеси и бмв-та от 74 година движещи се още по родните пътища!

Какво се случи с усилвателчето? :)

Редактирано от lyu_records
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имам и доста хубави...но не бачкам вече с тях,не виждам смисъл да ги хабя напразно,държа си ги само за кеф...евтините ги модифицирам до състояние,в което да са ми комфортни,
Абе прав си,и аз влача една модната азиатка по дупките,а Гибито в къщи за кеф.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.