Jump to content
Българският форум за музиканти

Обсъждане на новата система за продажби


Recommended Posts

След последното обновяване на форума, мога да влизам само чрез Facebook. Съответно и в новата система не мога да се прехвърля с паролата си (която вече не работи ) . Нова парола ли трябва да си сложа или има и друг вариант?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 215
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Абе колеги, вие влизате ли си в BAZAR акаунтите?

Аз продължавам да не мога.

 

Ще повторя, че сутринта влязох от първия път, че и обява пуснах.Какво става?

Редактирано от Slacoth
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Естествено бих предложил система ако съм запознат с изискванията Ви.

 

Поразгледах малко системата в детайли - някои от джаваскрипт функциите които използва системата са остарели, и скоро подръжката им ще бъде спряна от библиотеките.

Редактирано от jkolarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влизам си в акаунта без проблеми. Малко търпение ще се наложи да проявите, защото все пак е делничен ден и хората, които работят по скрипта не могат да го правят повреме на текущата им работа. Нищо няма да ви се повреди по акаунтите, нищо няма да се изгуби. Просто дайте шанс да се доизгладят нещата с инсталацията, защото тепърва този скрипт понася нужното натоварване от много потребители.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ Човек, който ги разбира тези неща би трябвало да знае, че шрифта и картинките са предмет на темплейта а не на системата. Също така човек, който разбира би трябвало да е на ясно, че форума не може да бъде платформа за продажби защото няма такава функционалност. Предлагам отново хората, нямащи пророчески способности да не пророкуват защото може да се изложат. Но пак, ще кажа ако ти имаш такива способности - приеми моите извинения.

 

Дайте да се съсредоточим върху проблемите за да ги оправя. На кой му харесва и на кой не - не е предмет на тази дискусия. Така или иначе връщане назад няма.

 

Salcoth, опитай да изискаш забравена парола и кажи ще влезеш ли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пределно ми е ясно че тук всички сме на гости (или поне аз). Сайта е частен и е нормално да е така. Извинявам се че споделих личното си мнение за системата. На пръв поглед може да изглежда лесно да смени шрифта и размера на картинките но реалността е по-различна. Може би като пробвате да го направите, ще разберете какво съм имал в превид. Понеже усещам че влизам в лек спор със собственика на сайта мисля да спра да пророкувам докато не са ме баннали, че ми е интересно да си чета във форума за разни музикантски неща които са ми хоби :) Поздрави и без лоши чуства, разбирам че се опитвате да промените нещата към по-добро и ви пожелавам успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз приемам всякакви идеи и съвети стига да са конструктивни. Не мисля че сега е момента да обсъждаме такива неща, защото имам да оправям доста бъгове, но имам избор на темплейти, от тях съм избрал този. След известно време ще го сменим, както сменяме и форумните темплейти. Но дори и да нямаше готови темплейти - мога да си поръчам на някой да направи и това по никакъв начин няма да се отрази на платформата. Виж, ако е бавна, ако не работи, и т.н. - критиките са основателни, но при всички положения да се каже, че е крачка назад е изключително несериозно. Аз лично не мога да се наема да изброя предимствата, написал съм само някои.

Както и да е, влизаме в излишни обяснения.

 

Казвайте който има проблеми или ми пишете във формата за контакт в базар-а.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравей

не мога да кача снимки от snimka.bg

копирам линка,поставям в полето и...нищо

моля за помощ

благодаря предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^^ Така е има проблеми с линковете към тубата, ще ги оправя.

 

^^ Акаунти от потребители не се трият. Пише се заявка във формата за контакти и администрацията ги трие.

 

^ Дай линка да видя защо така става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така аз имам следното предложение (тоест не знам дали не е направено де че няма как да го пробвам) отдясно в заглавието на обявата има бутони купи бартер предложи цена и т.н. според мен е добре или да ги има само вътре в обявата когато я отвориш или да ги има в заглавието, но да са неактивни бутони, а само информативни, или да има въпрос за потвърждение (от сорта сигурни ли сте че искате да купите или нещо подобно), защото сега по този начин могат да се натиснат по погрешка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.