Jump to content
Българският форум за музиканти

Ghost Warfare - Alternate Endings [2010] [ревизия 2012]


Recommended Posts

Здравейте.

 

Ще си позволя да ви занимая с нашата скромна музикална формация Ghost Warfare и по-специално с първият ни албум Alternate Endigs (стила е някъде измежду стиловете и досега две едни и същи мнения не сме чули, но и някак си това отдавна спря да има значение).

 

l.jpg

 

Записите по албума реално започнаха през есента на 2009 и цялата патартия поприключи към пролетта на 2010, но намерих цели три причини за да дойда да ви ги обяснявам тея работи сега:

 

1. Наааай-накрая намерихме ЖИВ барабанист и сега вече ходим да тормозим народонаселението с нашата гюрултия (първото бойно кръщение вече е факт).

2. Много ще се изненадам някой да е ходил на сайта ни и да ни е слушал Alternate Endings през 2010 :).

3. От кумова срама, дето има един лаф, направихме два.. как му викаха сега по модерно му - римейка? - ние си им викаме алтернативни версии - на две от вече съществуващите парчета - Chains Of Lies и Never Listen + доста презаписани и добавени неща, нов микс и местеринг.

 

Та, актуалната версия на албума можте да намерите на следните няколко места:

 

сураттефтер

купесто-дъждовна облачност (по-горното реално е link-нато към това същото, ама се е*ава понякой път тефтера, та няма зян и от тоя линк)

гробище за музиканти

 

 

Към момента, освен, че се услушваме за участия тук-там, продължаваме и работата си по втория ни албум, който ще е в две части и ще съдържа около час и половина музика (ако китаржията не спре да "довършва песен" като написва още една преди нея, може и повече да стане..).

 

На прочелите поста - Благодарим за вниманието!; на цъкналите линковете - Още повече!; на чулите песните - Най-много повече!! :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

'80 -те години викаха за King Diamond и Candlemass че свират church metal . И вашето може да се определи така. Ценителите на подобен стил не са много ,но пък са верни. Евала за старанието !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарим за мнението и за вниманието!

 

Иначе - точно за King Diamond и Candlemass не се бяхме сещали, а и ти, ако позволиш на "ти", си първият, който го изказва :) Определено интересно сравнение, като вече гордо можем да допълним списъкът (alternative, doom, gothic, experimental, progressive) и с church metal :) Приближени на бандата индивиди, чули демото на втория албум, побързаха да добавят и black :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Основната идея е за free download, но от тази година вече имаме и CD-та. И тях раздаваме безплатно (дори има списък с лица, заявили и чакащи си бройките.. все още :D ), до изчерване на първоначално предвидените за издаване количества. С други думи - ако решиш, все още можем да те "запишем" и да ти изпратим бройка, на цената на една куриерска (да речем) услуга за транспорт от нас - до вас :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз като Yakiya, понеже съм си фен от едно време на Diamond, съм съгласен, че някои елементи от вашата музика напомнят за тъй наречения чърч.

 

Много готино!!!

 

Успехи за нататък, особено с живото свирене!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

Здравейте :)

 

Наскоро си направихме един експеримент и се пробвахме да посвирим на акустични инструменти. Аз лично бях малко като в необрано лозе и акустичният бас определено ме позатрудни, но горе-долу успяхме да засвирим, та ето и няколко видеа:

 

Frozen Heart Of The Earth acoustic /Alternate Endings/

[media]http://www.youtube.com/watch?v=ODVtc03AWzE[/media]

 

Blasphemer acoustic /Alternate Endings/

[media]http://www.youtube.com/watch?v=sdVvm6YK5ts[/media]

 

Shadows Of The Labyrinth acoustic /Outer RIm Part I - за приключването на този албум работим в момента/

[media]http://www.youtube.com/watch?v=KebAVFMliaQ[/media]

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.