Jump to content
Българският форум за музиканти

Lace Alumitone Deathbucker Pickups


Recommended Posts

Наскоро се натъкнах на информация за въпросните пикъпи и останах силно очарован от ревютата и техническите характеристики. Висок аутпут, агресивен тон и ... Resistance: 5.0k?!

 

DV020_Jpg_Jumbo_583006.001_black.jpg

Създателите му твърдят, че алуминиевия корпус на адаптера позволява с нисък резистънс да се постигне същия,ако не и по-добър ефект в сравнение със стандартен хот пикъп с 15к. Което от своя страна позволява да се запази непокътнат високия регистър, нещо което обикновено бива засегнато при нормалните адаптери с висок аутпут. Твърди се също, че са еднакво подходящи за бридж и нек позицията без да се налага някакви модификации, като на практика това не е точно хъмбъкер въпреки че има такива размери и характер и 100% пасивен адаптер.

Ще ми е интересно, ако някой е имал допир и може да сподели лични впечатления. Аз съм на ръба да си поръчам, дори само и единствено от любопитство.

 

DBucker_box.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Аз също съм заинтересован, а и гледам са отворили директен Европейски магазин. Мисля другия месец да поръчам един deathbucker за bridge позицията и един humbucker за neck позицията. Ако някой от вас се сдобие първи с това добиче, драснете едно мнение ако не ви е проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 months later...

Я да посъбудя малко темата с очаквано малоумен въпрос - някой сдоби ли се с тези изделия вече? ...Или всички си останахте само с мераците?

Редактирано от patient
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.