Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Наскоро се натъкнах на информация за въпросните пикъпи и останах силно очарован от ревютата и техническите характеристики. Висок аутпут, агресивен тон и ... Resistance: 5.0k?!

 

DV020_Jpg_Jumbo_583006.001_black.jpg

Създателите му твърдят, че алуминиевия корпус на адаптера позволява с нисък резистънс да се постигне същия,ако не и по-добър ефект в сравнение със стандартен хот пикъп с 15к. Което от своя страна позволява да се запази непокътнат високия регистър, нещо което обикновено бива засегнато при нормалните адаптери с висок аутпут. Твърди се също, че са еднакво подходящи за бридж и нек позицията без да се налага някакви модификации, като на практика това не е точно хъмбъкер въпреки че има такива размери и характер и 100% пасивен адаптер.

Ще ми е интересно, ако някой е имал допир и може да сподели лични впечатления. Аз съм на ръба да си поръчам, дори само и единствено от любопитство.

 

DBucker_box.gif

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Денчо, пробва ли ги вече тези адаптери, че и на мен нещо ми стана интересно?

 

Поздрави.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Все още не съм, но още мисля по въпроса. Не са евтини също... :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Аз също съм заинтересован, а и гледам са отворили директен Европейски магазин. Мисля другия месец да поръчам един deathbucker за bridge позицията и един humbucker за neck позицията. Ако някой от вас се сдобие първи с това добиче, драснете едно мнение ако не ви е проблем.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Я да посъбудя малко темата с очаквано малоумен въпрос - някой сдоби ли се с тези изделия вече? ...Или всички си останахте само с мераците?

Edited by patient

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.