Jump to content
Българският форум за музиканти

Привет Хубави Хора ! :)


Recommended Posts

Казвам се Анна и от невъсна обичам да пея .... когато порастнах ,разбрах , че джазът е музиката, която ме е запалила,запазила и ме е и ме кара да летя.Имам основни познания по солфеж и поано.

Притежаваме малко домашно студио с приятелятеля ми, който е наиситна добър рапър.

 

Бих се раздвала да контактувам и обменям опит и познания със също толкова страстни хорица в изкуството, а именно този е сайта , който е най-добрия в БГ!

 

Имам и странични занимания -правя обици , рисувам ги с пирограф.

 

Ето нещичко от мен........

 

Джаз...Изискано заведение.Хора..?В един ъгъл, зад цигарения дим седи младо момиче без компания, с букет цветя на масата , поставени от заведението за красота.Те са красиви , но нейната душа ,скитаща по този свят , незабелязана от никого, самотна и все пак възторжена и влиятелна .Изисканост.Висока класа.Изисканост, която скрива всяка слабост.Незнайно как момичето е различна.Сякаш абстрахирана от всичко около себе си.Затворена в собствената си приказка.Как исках да узная какво е поставила на нейната маса и кой седи на празните столове, които така умело пазеше за някого някой ден.Дори да бях самата нея , нямаше да мога да бъда отговорна за запазените места.Те са пусти...

При изгледа на нейната вглъбеност над нещо, което пишеше реших да се побоя да я заговоря.Джаз, в противоречие на изкуствени звуци от съседната маса.Синхрон в извисената душа на онази млада дама.Едва ли някой сега ще може да я събуди от обезпокояваната дрямка на нейната младост.Никой.Тя.Сама.

Зазвуча друга песен и аз седнах на моето столче насред тази идилия от чувства.Тя остана там сама.И когато си тръгвах разбрах, че така е по-добре,от колкото да задоволя своето чувство на любопитство за сметка на нейното право на самота.Джазът отзвучаваше в моята глава като една самотна млада дама в ъгъла с цигара и бутилка вино.

Обърнах се на излизане като за последно да зърна.Помислих си , че ако седях на нейния стол,щях да искам един човек да вижда в очите ми...видях, че цигарата догаряше на моята маса ,където не седи никой.

 

Аз съм младата дама и непознатият познат.Джаз.Битие.Свобода.Моята история.Моят миг на слабост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Радвам се, че си тук! :thumbup:

Колежката пее убийствено... Слушал съм я в "облачето"! :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.