Jump to content
Българският форум за музиканти

Anonymous records


Recommended Posts

Аз само се надявам въпросната кауза да няма много общо с ръководството на самия клуб щото ходих преди време веднъж и ми направи много добро впечатление обстановката. Надявам се да не си го развалям, знаейки какви хора седят зад него...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 147
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Ми доколкото знам има случаи да не плащат на персонала в Angel Heart.

И да не разпространявам грешни слухове, но май някой от анонимъс рекърдс беше син на собственика на клуба.

И клуба се продава (някой беше пуснал линк) по-в началото на темата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Да, продава се, но не мястото - клуба, а"бизнеса" за 180 000 евро, за срок от 5 години и след това : Best wishes for the future! :excl: Не си мислете, че ще си купите мястото - не. (Epic Fail)

 

Стояне - как не се сети някой да ти направи скрита камера ?! :greenball:

 

Това, което виждам като основен проблем е, че нямаме гилдия, всеки се оправя поединично, има и голяма доза суета. Щом се изписаха толкова страници по темата, а вечерите на таланта продължават да се състоят, работата е ясна, грешката е в преценката на тези, които са решили да участват. Но, така също видяхме и таргета на несъществуващия лейбъл, което обяснява наивното доверие, от страна на участниците. Нормално е, аз лично го отдавам на тяхната младост, съдейки по снимките, някои от посетилите концерта би трябвало да са с придружител. Чудех се как родителите им са ги пуснали? - та по това време трябва да са изгледали "Сънчо" и в креватите. Ако до вчера си мислех, че АР - Стоян е използвач, то след като прочетох блога на Good Music Society, а и неговите пращящи от мегаломания обяснения, си мисля, че не е много редовен, доста нездравословно поведение. :nono:

  • Like 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За желаещите да обсъдим педагогическата стойност на шамара всяка вечер до 7.03 съм в клуба. В другите дни когато не съм по срещи прекарвам свободното си време в местата, в които се играят джаги.

 

Вече няколко групи ми казаха, че Емо от али син им е звънял или им е писал, за да ги разубеждава да участват още преди началото на кампанията. Това обяснява и отвратителното поведение на GMS и не им прави чест- да се бяха отказали от участие вместо да правят такива циркове. Емилиане, с тия селски истории до къде смяташ, че ще я докараш?

 

И не, не съм син на собственика, и аз и той си вършим работата, стига сте сипали гняс по клуба. Разбирам злобата на шепа дребни души, които пикаят газ всяка сутрин само при мисълта за нас, но това да прехвърляте тъпанарщините си на клуба, групите, които участват или персонала е прекалено.

 

Валичи, когато разбереш със средното си образование какво означава да развиеш един бизнес ще разбереш защо е напълно нормално една фирма да се продава за 180к. И ако някой беше направил една скрита камера щеше да е супер, за да се види колко изкривено са предадени думите ми в това съчинение от GMS.

 

И знам, че във форум за музиканти думите ми ще заболят много, но приемете, че света не се върти около вас. От бизнес гледна точка един музикант е точно толкова важен колкото една промоутърка. Всяка професия си е професия и труда на всеки трябва да бъде уважаван. Ако ще трябва да сравняваме защо не се пробвате да се сравнявате с мен? Интересно ми е как "звездите", които работят какво ли не, за да живеят ще коментират дохода на един аналитик или пък как ще поставят ползите от своя труд сравнени с тези от усъвършенстването на ефективността на една компания с 2000 души. За мен моята работа и умения са точно толкова ценни колкото вашите и се отвращавам от такива мерения на пишките. Това, което ще ви направи по-ценни от околните е професионалното отношение и развиването на уменията, а не надуването и чупенето на стойки. Знам, че сега "величията" ще ревнат колко съм "духовно беден" и ала-бала, но истинските музиканти, които предпочитат да правят изкуство вместо да обясняват на околните колко са велики ще разберат, че не се опитвам да принизя техния талант, а да призова към по-земно отношение спрямо околните.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надутия басист на Good Music Society е :)

Опитах се да изчета всичко по темата, но... :) Искам да изкажа личното си извинение на промотърката, която по думите на @AR работи нещо от рода на "...да показва цици..." и която не успя да запомни Good Music Society. Наистина съжалявам, че тогава може би реагирах малко остро, като й казах, че по-кратък вариант на името на групата ни е просто Good Music Society. Това е нещо като моето име: Ангел Емануилов Малешков, но за кратко можете да ме наричате АЕМ, че да не затормозявам някой.

Благодаря и на @AR, че така услужливо ни разреши да останем на конкурса, който той и авера му са организирали, след като сме се държали безобразно.

Извинявам се, че 230те човека, който бяха на последното ни участие в Swinging hall не успяха да дойдат, просто мислехме, че отиваме на конкурс, който (пак цитирам) "тва да не ти е Music idol?" не успя да осигури нищо като условия на бандите, освен един озвучител, който беше пич и колега басист, и който си свърши работата перфектно. Съжалявам, че името му беше опетнено в гримьорната от приятеля ни @AR, който каза, че той ни е обиден и сърдит, защото след като "гневно напуснах" въпросната стайчка, защото наистина имах кофти ден, а не защото както се е случило с @AR ме е зарязало гаджето, си говорих с колегата и разговора определено не беше с остри думи и отношение.

Много ми се иска да се извиня и на собствениците, на който оставих 8лв за чай с ром и да им поднеса искренни извинения, че не съм поздравил някого от тях макар, че имам готини мама и тате, които са ме възпитали да се държа добре, освен когато не могат да запомнят името ми (или това на групата ми, защото просто е много дълго).

Извадено от контекста, отново, ще ви цитирам пак някой реплики на един световно известен, в бъдещето, продуцент - @AR

"Сигурно забелязахте, че не ви слушах изпълнението..." - Коментар на барабанист на групата - Стоян: "Ти кой беше?"

"Промотърката е тук за да показва цици..." - Няма да коментирам

"На подписалите с мен групи, съм им уредил да свирят в Благоевград по време на майските празници" - мой коментар с реплика на Стоян "Ар ю мад?". Нейде Благоевград, нейде Берлин...

@AR, не ме плаши с шамари, че наистина ми става жално за теб, моля те! Успокой се, замисли се, пий едни успокоителни и недей да си мислиш, че си си цяла азбука, като си безгласна буква...

Забравих да ви кажа, че промотърката беше крайно разочарована да чуе следната реплика - на въпроса й "Ама няма ли да ви дойдат феновете?", аз й отвърнах "Ама нали е прослушване?"... и въпреки това няколко готини момчета и момичета платиха 5лв вход, за да ни чуят и да се изкефят, на които искам искрено да благодаря, защото това беше единственото смислено нещо от вторник вечер!

Със здраве пичове и ако искате да чуете и видите една инди банда като нашата, можете да ни намерите във ФБ.

А ако някой от вас планува да бъде на благотворителната понеделник вечер в Sofia Live Club да се обади, да се запознаем.

Със здраве пичове! Rock'n'roll-ът е свобода!

  • Like 4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:bravo: "На подписалите с мен групи, съм им уредил да свирят в Благоевград по време на майските празници" :hysterical: На някой от писалите в тази тема да му е било трудно да си уредят свирене в който и да било град и то в повечето случаи с един тел разговор...съмнява ме!

@АR вие май наистина се подигравате с хората! Графика на така наречените от вас тук посредствени музиканти е пълен поне за месец два напред и това с Благоевград звучи малко несериозно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оф, то наистина вече взе да става смешно. Тези хора не могат да разберат, че за да имат музиканти, които да работят за тях, трябва да са като реална фирма - плащат парите и поръчват музиката. Но хайде да изчакаме края на мероприятието, да видим тогава какъв ще е резултата. Или резила.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

AR@ Самия факт, че пусна гръмко и скандално съобщение , използваш форуми и сайтове, в които влизат определени кръгове хора, вместо да си платиш за реклама.И разчиташ на групите да водят своите приятели.Кажи ми!По кой начин , обикновения слушател(който ще е евентуален купувач, на продукта ,който се опитваш да създадеш)разбра, че има такова мероприятие.Това , н е ми показва бизнес нюх.За да развиеш един бизнес , са ти нужни няколко фактора , които при теб липсват.Напърво място ,е началния капитал(който ти го нямаш ).Липсват ти и основни умения и познания в бранша.Убеден съм , че нямаш и малка представа в техническата страна на термина - музикален продуцент.Разчиташ единствено на някакви сметки правени на ум.Нямаш отношение към хората , с които работиш.Позволяваш си арогантен тон и заплахи !Това единствено ти вреди!Да приемем като факт, че Good Music Society , не са довлни от това, как е протекъл самия конкурс.Да приемем като факт, че и ние си мерим пишките с теб .Но едно запомни, че доволния клиент ще ти доведе 1, а недоволния ще отблъсне 10 от теб. Сам казваш, че всяка професия и труд трябва да бъдат уважавани....Ние дотук ,уважение от теб не видяхме!Каквото повикало- това обадило.Нали?

Редактирано от enuffZnuff
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе,викам да преместим темата в "Говорилня"тей и тей се разводни бая,поне да си почешем езиците на споскойствие... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Валичи, когато разбереш със средното си образование какво означава да развиеш един бизнес ще разбереш защо е напълно нормално една фирма да се продава за 180к "

 

 

 

 

 

 

 

До този момент аз наистина бях много коректен и се опитвах да дам шанс на инициативата. Обаче АР или какъвто и да е лейбъл или имитация на такъв се наакаха. Пич, нещо си се самозабравил вече. Няма да те образовам колко велики хора са нямали това висше образование, с което ти толкова парадираш, а и стойността му в България се измерва само финансово.

 

 

 

 

 

 

Ти загуби всякаква почит в мен. Ако ти беше лейбъл в миналия век, едва ли групи като Бийтълс или Ролинг Стоунс (няма да изреждам повече, за да не се образоваш прекалено с висшето ти образование) биха получили поле за изява.

Снимките, които си публикувал показват едни наивни тийнейджъри, жадни за изява. Не за слава, моето момче, а за изява.

Не си мисли, че някакви "промоутърки", на които дадена фирма плаща, за да развива брандинга си в простотията, са по-важни от децата, дошли да свирят на твоето мероприятие.

Объркал си бизнеса, пич!

 

Приятелски сега - недей да изиграваш децата. В живота всичко се връща - точно, когато най-малко очакваш.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чиче, аз съм на 40 и участвах с моята банда. Дете ли съм, или балък...?! А някой замисли ли се, че може момчето да не е измамник и безскрупулен манипулатор, че може нещата да не са такива, каквито ви ги набива в мозъчетата този анонимен (за мен) стожер на рок музиката в България - alleysin?! Някой от Вас, отворковци дойде ли да види/чуе някоя група?! Някой осмели ли се, като е толкоз против - да се появи и да си поговори с пич-а, който е там всяка вечер?! Много сте смели, няма що! Аз си говорих с момчето. Млад е и има да учи много. Но не е измамник и манипулатор! И всички, които го оплюхте, без да сте говорили с него - грешите! Знам, типично е за нашите ширини, но така само се доближавате до вашите "кумири' в чалгата - да го смачкаме тоя - няма кинти, няма лоби, няма "гръб", няма "ХА_ХА_концепция"(а вие имате ли за бг-рок-а?!)!!! Днес ми е ден, така, че - ето от мен:

ЖАЛКИ СТЕ, ПОНЕЖЕ НЕ ВЯРВАТЕ! НО НЕ Е САМО ТОВА - ОПИТВАТЕ СЕ ДА НАКАРАТЕ ДРУГИ ДА НЕ ВЯРВАТ. НЯКОЙ ОТ ВАС, 'КОРИФЕИ' ДОЙДЕ ЛИ НА ТЕЗИ КОНЦЕРТИ?! ГРУПИТЕ ПОДКРЕПЯТ ЛИ СЕ?! НЕ?! ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС ВСИЧКИТЕ! И ШИБАНАТА ЧАЛГА ВИ Е ОБЛАДАЛА И ВАС, БЕЗ ДОРИ ДА СЕ УСЕТИТЕ! Колко злобни и ненужни коментари прочетох... не е истина! Хора, наистина ли толкова ви кефи да мразите!? Жалко за вас!!!

Аз съм басиста:

http://bezrazpisanie.net/big/404784_282717495131095_264080140328164_691291_2131916355_n.jpg

 

И жалко за всичко...

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както е казал поета - въй, въй, въй ( гугъл.ком).... Тази тема ще трябва да бъде затворена. Има достатъчно информация и всеки, който има желание може да се ориентира.

  • Like 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.