Jump to content
Българският форум за музиканти

Свалете цялото ми EP


Recommended Posts

Сега го слушам. Страхотна работа :metalist: Парчетата са много здрави. Китарите звучат супер. Баса можеше да е по-напред и с още grind. Барабаните са почти неотличими от истински, само чинелите звучат семплирани. Смесването на вокалите е безупречно, това ми направи много добро впечатление. Наистина си ги направил чудовищни. :) Успех и поклон за това, че подкрепяш модерните тенденции и пускаш музиката си безплатно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за добрите думи!

 

Тези песни са може би най-тежките ми към момента и съм наясно какъв е шанса да бъдат оценени в България, но не исках да тънат в забрава завинаги, а пък и си струваше да ги издам дори и за шепата хора, които ще се накефят :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления! :pray:

 

Много се радвам да чуя такава музика и още повече, че някой се занимава с подобни проекти! :ok:

 

Според мен доста мрачно настроение си "вкарал" в парчетата, но като цяло се изкефих много. Тонът на китарите ми допадна. :greenangel:

 

Всичко освен вокалите е твое дело, нали? :recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря!

Да, всичко освен вокалите е мое дело. Повечето песни са записвани по различно време, с различен signal chain, особено последната, която е доста стара и дори и нямам проекта. За предстоящия албум планирам нещата да са по-организирани, но има време, първо трябва да намеря нужните вокали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Оказва се, че EP-то се възприма много по-добре във форума отколкото предполагах, което е допълнителна мотивация да продължавам с останалите песни.

 

Благодаря ви :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:metalist:

 

Много радва! И като композиция и като микс и като звук. Басът според мен е точно на място, но то си е и до вкус де. Най се кефя на Sculptor :metalist: :metalist:

 

ПП. Кой е пял вокалите?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно изобщо не се кефя на чак толкова екстремна музика, но си се справил чудесно и получаваш 10/10 от мен :drummer: заради това, че се опитваш и надявам се някога хора като теб и нас на промениме нещата и да има по големи сцени за изява на БГ изпълнители като теб. Продължавай в същия дух! :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също не съм от най-големите привърженици на този вид музика, но на някои парчета се изкефих страшно много! Страхотна работа и вкус! :thumbup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.