Jump to content
Българският форум за музиканти

Въпрос за усилвател


Incineerate

Recommended Posts

Мисля наскоро да си взема електрическа китара , но нямам много пари. Въпросът ми е дали тези китари , който се включват директно към компютъра (например тази http://www.musicworld.bg/bg/c_359/i_17729/BEHRINGER_IAXE393.html ) са добри. В смисъл някой пробвал ли е ? Просто не знам дали си струва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добри добри, колко да са добри за тия пари?

Помисли малко, колко е максимума който можеш да събереш, идва Коледа, Нова година ще събереш парички и ще си вземеш нещо по - добро, а и на тая китара, тремолото е отвратително !!! Виж тази http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hbms620tr_egitarre.htm има тема за поръчки от Thomman.de

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано нямам търпение да си взема китара ^^ . По мой сметки , ще имам около 200 лева до февруари , и ако родителите ми ми помогнат 300-350 (февруари ми е рождения ден :D ).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, като за начинаещ китарката си е супер от гледна точка на инвестициите купуваш я и не ти трябва нищо друго освен компютър и програма за свирене,а ако след известно време прецениш че тази китара вече не става си купуваш друга или другия вариант омръзва ти да свириш и си се набутал по малко.Казвам ти го от личен опит.Със здраве и наздраве.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса не беше ли за усилвател :secret: Иначе ако си начинаещ си вземи възможно най-удобната за теб китара. Това в какво ще я включваш и ще звучи ли добре ти е най-малкия проблем. Така или иначе удоволствието от дървения, адаптери и усилвател ще ги усетиш след като се научиш да свириш. Дори и на сухо можеш да жулиш в началото.

 

snowman-icon.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ +1, предложих Харлито, защото няма кой знае какво да му мисли в началото, просто съм го пробвал и е удобен, а както казаха важно е за сега да ти е удобен, след време като развиеш слух, и започнеш да свириш на по качествени китари от приятели или познати, ще продадеш старата на някой начинаещ и ще си вземеш китара от по висок клас :)

И един съвет от мен, в форума за тия парички ще намериш страхотни китари, 100 пъти по добри от тези нови ;) Ако искаш мога да ти помогна да потърсиш... Понеже не можеш да използваш лични май, пиши на скайп dark_icko

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добри добри, колко да са добри за тия пари?

Помисли малко, колко е максимума който можеш да събереш, идва Коледа, Нова година ще събереш парички и ще си вземеш нещо по - добро, а и на тая китара, тремолото е отвратително !!! Виж тази http://www.thomann.d...tr_egitarre.htm има тема за поръчки от Thomman.de

Извинявай ама не е добре да си взима евтина китара с флойд ... няма да може да се оправи човечеца ... ще му прави и проблеми и т.н. .. за млко повече от 200 ще си вземеш по хубава китарка http://www.musicworl...rt_G210_TB.html .. нея също ще си я връзваш към компютъра ... ама първо китара купи после разпитвай за програми и т.н :greenball: Редактирано от Thrashed
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля наскоро да си взема електрическа китара , но нямам много пари. Въпросът ми е дали тези китари , който се включват директно към компютъра (например тази http://www.musicworl...ER_IAXE393.html ) са добри. В смисъл някой пробвал ли е ? Просто не знам дали си струва.

 

Не - не си струва. Истината според мен е да си вземеш електрическа китара втора ръка тук от форума за около 200 лв. Това означава, че тя нова ще струва около 350 лв. и ще е сносна китарка. Допълнително ще си вземеш някакво комбо усилвателче за около 150 лв. и в общи линии за към 350 лв. ще имаш всичко необходимо, това е моят съвет :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро тука мярнах доста прилична китара Les paul модел за 299лв. Ще я потърся пак, това ти трябва като за начинаещ, а ти винаги можеш да си я мушнеш на компа или лаптопа с преходник който струва 60 стотинки... Верно няма да е супер ултра мега яко качество, но ще се примириш или ще си вземеш Guitar Link :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тремоло като за първа китара е кофти. Има световни китаристи, дето не ползват тремоло и пак са си световни.

Огледай обявите. Винаги има някой да продава първата си китара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.