Jump to content
Българският форум за музиканти

Отзиви от безжичните микрофони KAM KWM11


Tsvetan Momchilov

Recommended Posts

Здравейте! Видях рекламното каре за двойната система микрофони на КАМ. Предложението ми се струва супер, но никога не съм чувал тази марка. Някой ползвал ли е такива микрофони?Те са на достъпна цена, но се притеснявам да не са някакъв боклук.

Благодаря предварително за отзивите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Хах, здрасти! От година и половина ползвам такава система за непрофесионална работа и съм доволен! Взех го за малко над 200лв. с предубеждение ама съм приятно изненадан -за сега си бичи! Дори детето го ползва на участия в училище - без проблем! За да съм съвсем откровен ще кажа, че понякога губи обхват, но съм питал и май се смята за нормално. Според мен за парите си е ОК! Дано да съм помогнал, успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите скромни 2 стотинки:

 

Преди известно време, изпаднах в ситуация да използвам такива микрофони с групата, защото такива ни бяха предложени, а нашият сет беше на друго място. След като се поскарах малко с организатори и озвучители, разбрах, че няма друг вариант, и се чекнахме с тях.

Когато очакваш най-лошото от някакъв евтин микрофон, изненадата е двойна: микрофоните не бяха никак зле (с единия пееше певец, а с другия озвучихме кларинет и саксофони). В скромната си практика съм виждал (и чувал) дистанционни Shure-ове SM58, които звучат по-зле, въпреки безкрайните убеждения "че не са китайски клонинги". По участия използвам почти винаги собствен миксер - Yamaha 01V, и използвайки сцената от нашите микрофони - Shure Beta 87А, се наложи, разбира се, корекция на еквализацията, но тя беше минимална. При правилна употреба микрофоните са достатъчно динамични, а след като разбрах колко струват, направо се замислих да си купя една двойка за бек-ъп. Така че: отдавна цената не е показателна за качествени показатели; дори и Apple се произвеждат в Китай!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това със загубата на обхват ми е познато. Купих си Shure от Щатите и за това го продадох. Очакванията ми май бяха по-големи от възможностите му и се разочаровах.Писнало ми е от скъпи разочарования.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, и на мен подобно на колегата ми предложиха на едно участие КАМ. Озвучителя ми обясняваше колко добре се държал микрофона - пробвах го, машинката се оказа супер. Аз направо си го купих вече! Изключително доволен съм. А що се отнася за цената, наистина вече всичко е относително. Имам дистанционен Зенхайзер, за който преди 2 години дадох около 500 лв,, сега смело мога да заявя, че този KAM ми звучи доста по добре.(разбира се това е мое мнение)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Здрвейте отново,

Благодаря за отзивите ви!Аз вече си купих микрофоните на КАМ и съм доволен от качетвото им. Микрофоните са с хубав сигнал и не губят обхват както и предполагах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет

Имам същият проблем.Кажи откъде и за колко купи тези микрофони КАМ,какво ти е впечатлението от тях при пеене? Благодаря предварително,извинявам се за "ТИ"формата,но ми е спешно!

Колкото повече инфо(сравнения,ако си правил с други микрофони) дадеш толкова по добре?

Отговор може и на лични, да не спамим темата.

Редактирано от iliev.p
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
  • 2 years later...

Здравейте, за да не пускам нова тема ще ползвам тази.

Предложете ми без. микрофони за домашно ползване. Спряла съм се на този, http://www.evtini-stoki.com/mikrofoni/profesionalni-dvoika-mikrofoni-weisre-pgx-58.html  защото са два, а и цената ме устройва. Но не знам дали ще ми свършат работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.