Jump to content
Българският форум за музиканти

Нуждая се от малко помощ...


chileto

Recommended Posts

Здравейте колеги,

Нужая се от малко помощ и съвети по повод една евентуална моя покупка, която бих искал да реализирам скоро. От доста време съм си харесал една китара, за която естествено прочетох доста в нета. Става въпрос за Les Paul Standard Ultra-II. Ето и линк от официалната страница:

http://www2.gibson.c...d-Ultra-II.aspx

Проблемът е, че ако ще я купувам, трябва да го направя насляпо, тъй като няма как да я чуя и усетя реално, поради причината че не познавам никой с такъв инструмент. В този ред на мисли, искам да ви помоля, ако някой е свирил на този модел, да даде малко инфо и оценка за инструмента.

Благодаря ви предварително,

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цената на тази специално е 880$ (в промоция за празниците), като в нея не вкл. транспорт и мито, които смятам да пропусна. Имам приятел, който ще се връща от USA за празниците и може да ми я донесе безпроблемно. Просто, както казах по-горе, все още обмислям инвестицията.

Редактирано от chileto
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имал съм епифоун гот студио лес пол

 

на външен вид беше супер, но грифа беше дебел и неудобен

 

за тези пари може да се намери далеч по-добра лес пол тип китарка

 

ела в петък в пиратите и ще ти дам да пипнеш дийн дисивъра, който е много малко по-скъп от тази китара (гледано по цените на томан)

 

но най-важното е ти сам да си наясно какво търсиш - тук всеки ще ти разкаже за неговите предпочитания и опит

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на колегите Rockfire и Acei за отправените ми предложения. На драго сърце бих се възползвал от възможността, която ми предлагат, но в момента не се намирам във Варна, тъй като съм в служебна командировка във филиала ни в Димитровград. Надявам се, че до края на тази седмица ще се прибера, ако успеем да приключим с нещата около годишните инвентаризации. Също така искам да благодрая и останалите колеги, изразили мнение по въпроса.

 

Поздрави,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от моя страна когато решиш може да се обадиш на ЛС и да уговорим среща в удобно и за двама ни среща за да може да се докосниеш до дийн-а

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За парите, които си готов да дадеш от щатския ebay спокойно можеш да си вземеш Gibson Les Paul Studio,ако малко се напънеш можеш и Standard.Можеш да пробваш Епито и после да дойдеш и да пробваш Студиото в къщи.Още не съм чул Epiphone да звучи по-добре от Студиото,сравнявал съм го и с корейски и китайски Епифони.Вярно, че твоят модел е по-висок клас,но аз никога не бих предпочел Епифон пред Гибсон,все пак избора си е твой.Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.