Jump to content
Българският форум за музиканти

Джо сатриани - Always with me, always with you


FoolofRemorse

Recommended Posts

Той обеща видео,все пак тези думи са негови:"Имам си камера с Full HD запис'!

Ще чакаме-току виж ни забил в земята :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я пък вие толкова шум за глупости ... ясно е, че си е взел назаем човека и че иска внимание, а защо трябва да му го даваме ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-готиното е какъв коментар е дал за един човечец свирещ на плейбек - все едно себе си е коментирал :greenangel:

 

" .. Да пази Господ... Ужасен съм как лъже хората, нещастникът му смотан, не искам да обиждам никой, но това е направо срамота, аз последно бях в Варна в градската, и има един човек, който свири уникално, и то се вижда, когато отидох да му пусна парички човека спря, защото му подадох рака да го поздравя, за труда и за това че е намерил някакъв начин да преживява, а всъщност беше млад към 25-32 годишен, а свиреше прекрасно, а такива палячовци които пак се учудвам, че е направил опит да се преструва сигурно вадят повече пари от него ;( Много е жалко всъщност докъде сме стигнали тук, и какви хора има на тоя свят :girl_cray2::thumbdown:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първоначално и аз се разочаровах от постъпката , но FoolofRemorse в една тема пише , че е на 14 години. Сигурен съм че вече съжалява за това присвояване и му е било за урок . Все пак е доста млад и на възраст , в която се правят грешки(някои и в по напреднала възраст ги правят) :) Аз бих призовал, да не го съдите твърде крайно, а и все пак празници са , нека положителните емоции, да преобладават над отрицателните.

 

А в друга тема е писал , че подарява струни и разни ефекти , които не използва... , което ми говори , че не е лошо момче :)

 

Весели празници на всички !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Всъщност благодаря ти, че ме защити, истината вече е ясна, да съжалявам за постъпката , то е ясно няма да се повтори, основната ми причина ни най - малко не беше да блесна тук със свирене, а беше, че китарата която продавах Harley Benton беше с адаптери Dimarzio, а човекът който искаше да я купи я е чул, но искаше да чуе как звучи с адаптерите, кавъра на Сатриани е със същите адаптери, всъщност песента я знам почти цялата и затова казах че ако има някой който е близко до Шумен е добре дошъл да ме чуе, то е ясно няма да е толкова добро, но я знам и в момента я доизчиствам, и скоро ще кача кавър, с МОЯТА КИТАРА и с МЕН, ако не ми вярвате ще си снимам и лицето, нямам причина да се крия. Не очаквах, че ще се стигне до тук, просто си мислех, че човекът ще види кавъра и ще я вземе, той купи китарата след това, дойде чу я, и я хареса, та сега да не помислите пък че него съм прецакал :) Човекът ми каза че до 1-2 дена ще реши и иска да чуе как звучат адаптерите, а аз ако тръгна да правя кавъра ще отидат 4-5 дена, все пак не съм на такова ниво, и правя доста грешки а и сега се уча да свиря, в същото време се развивам и от към характер, писаха ми няколко човека относно кавъра, и аз умишлено не отговорих... Следях темата през цялото време, не си мислете че ми е се тая за случилото се и ще мине и ще замине, това е едно от нещата на които ме научи този форум, наистина в момента се градя като човек и личност, и целият форум ми помага като цяло :)

Все пак хората за казали "Човек се учи от грешките си" приемам че сбърках и се извинявам на всички хора :)

Благодаря Ви за разбирането което проявявате (или поне повечето от вас)

Лека вечер и приятно изкарване на празниците :)

 

Ицко

 

П.П.: Струните още се подаряват ефекта го взе едно момче от Шумен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Весели празници и на теб! Радвам се, че си се амбицирал да свириш и имаш намерение да качиш твоята версия скоро, успех ти пожелавам! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Балканска сага в развитие ... :blush: остава да извадим кърпичките :crying:

Предупредих го преди коледа и преди да пиша в темата да се извини и да помоли да я заключат поне модераторите!Ще ви спестя отговора му ,все пак е преценил грешката си и я признава!Има вероятност да има и други форумци с подобни изяви във форума -не само в този раздел!Надявам се изминалата година да ги е направила по-умни,по-можещи и правещи добрини!Хубаво е човек да има мечти и да ги преследва!

Весели празници и наздраве! :cheers2:

 

--------------------------------------------------

Ицко-един съвет -не е задължително да записваш точно сега Сатриани или Малмстийн или Петручи или други виртуози.Свири си най-вече за себе си ,за удоволствие и рано или късно ще постигнеш повече от това ,което можеш сега! :coolp:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.