Jump to content
Българският форум за музиканти

Джо сатриани - Always with me, always with you


FoolofRemorse

Recommended Posts

^ Всъщност благодаря ти, че ме защити, истината вече е ясна, да съжалявам за постъпката , то е ясно няма да се повтори, основната ми причина ни най - малко не беше да блесна тук със свирене, а беше, че китарата която продавах Harley Benton беше с адаптери Dimarzio, а човекът който искаше да я купи я е чул, но искаше да чуе как звучи с адаптерите, кавъра на Сатриани е със същите адаптери, всъщност песента я знам почти цялата и затова казах че ако има някой който е близко до Шумен е добре дошъл да ме чуе, то е ясно няма да е толкова добро, но я знам и в момента я доизчиствам, и скоро ще кача кавър, с МОЯТА КИТАРА и с МЕН, ако не ми вярвате ще си снимам и лицето, нямам причина да се крия. Не очаквах, че ще се стигне до тук, просто си мислех, че човекът ще види кавъра и ще я вземе, той купи китарата след това, дойде чу я, и я хареса, та сега да не помислите пък че него съм прецакал :) Човекът ми каза че до 1-2 дена ще реши и иска да чуе как звучат адаптерите, а аз ако тръгна да правя кавъра ще отидат 4-5 дена, все пак не съм на такова ниво, и правя доста грешки а и сега се уча да свиря, в същото време се развивам и от към характер, писаха ми няколко човека относно кавъра, и аз умишлено не отговорих... Следях темата през цялото време, не си мислете че ми е се тая за случилото се и ще мине и ще замине, това е едно от нещата на които ме научи този форум, наистина в момента се градя като човек и личност, и целият форум ми помага като цяло :)

Все пак хората за казали "Човек се учи от грешките си" приемам че сбърках и се извинявам на всички хора :)

Благодаря Ви за разбирането което проявявате (или поне повечето от вас)

Лека вечер и приятно изкарване на празниците :)

 

Ицко

 

П.П.: Струните още се подаряват ефекта го взе едно момче от Шумен :)

 

Добре, похвално е че си признаваш и че съжаляваш. След празниците ще се радвам да чуя и дори да видя ТВОЙ кавър на тази песен :), а и не само аз и повечето колеги писали и разбрали за твоя случай .. така че ако искаш и можеш зарадвай ни :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко точно, но защо не даде линка на човечеца дето искал да купи китарата да го слуша, а отвори тая тема???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

У наше село казват - кел файда, че кравата дала млякото като ритнала менчето. Сега колкото и да си добър наистина вече няма значение, но защото все пак не си кофти човек и ти личи ще ти дам един съвет. Навремето като тийнейджър също много се бях зарибил по това парче, изглеждаше ми едно от най-лесните и мелодични парчета на Джо. Определено обаче не е толкова лесно и който е по-напреднал веднага ще разбере, че начинаещ не може да го изсвири така както е изсвирено на линка който си дал. По-опитните се досетиха още в началото и ти го показаха, та беше въпрос на време да се стигне до тук - браво на теб че поне намери сили да си признаеш грешката - поздравявам те за което! И не е нужно да се доказваш колко си добър на това парче - просто свири нещата за удоволствие и учи музикални фрази от парчетата които най много те кефят и запомняй контекста върху който те са изсвирени за да го имаш "библиотека" от тях в главата си когато импровизираш върху непозната тема. Помни, че освен техниката си и постановката си, всеки китарист е уникален и със избора от ноти които използва от дадена скала когато импровизира - но това ще го усетиш малко по нататък, ако си сериозен в това което правиш разбира се. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.